Big Brother: Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτι που έκανε η Ραΐσα μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

Σάλος έχει προκληθεί μετά το πάρτι που έκανε η Ραΐσα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η παίκτρια αποχώρησε την Παρασκευή από το σπίτι του Big Brother και αψηφώντας τα μέτρα προστασίας διοργάνωσε ένα γλέντι στο σπίτι της με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Κόσμος συνωστίστηκε, χωρίς αποστάσεις και μάσκες προστασίας, αψηφώντας ουσιαστικά όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κύματος της πανδημίας. Οι παρευρισκόμενοι μάλιστα –ανάμεσά τους ήταν και η Αφροδίτη του Big Brother- ανέβασαν video στα social media από το πάρτυ και τους ξέφρενους χορούς τους.

Στα πλάνα που πρόβαλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» οι καλεσμένοι φαίνεται να αδιαφορούν για τα μέτρα προστασίας, καθώς κανένας δεν φορούσε μάσκα και δεν κρατούσε αποστάσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η κίνηση αυτή της πρώην παίκτριας του Big Brother μπορεί να θέσει και άλλον κόσμο σε κίνδυνο, μιας κι εκείνη έχει προγραμματιστεί να είναι σήμερα στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου.
Μετά την προβολή του video, η Κατερίνα Καινούργιου είπε εκνευρισμένη: «Παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν ήταν 2-3 άτομα, βλέπεις 10 διαφορετικά άτομα που ζούνε κοσμάρα χωρίς μάσκες. Και τα ανεβάζουν κιόλας. Η κοπέλα αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Τι φταίει αυτή;».

Πηγή: znews.gr