Μπλόκο στο λιμάνι του Βόλου: Αγρότες και αλιείς κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Από νωρίς το πρωί επικρατεί ένταση στην είσοδο του λιμανιού, με χερσαίες και θαλάσσιες δυνάμεις να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης (10/12) σε αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του λιμανιού του Βόλου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους. Την ίδια στιγμή, οι αλιείς της Μαγνησίας υλοποιούν θαλάσσιο αποκλεισμό γύρω από τις εγκαταστάσεις, ενισχύοντας τη διαμαρτυρία.

Οι ψαράδες, προσεγγίζοντας το λιμάνι με τα καΐκια τους, άναψαν καπνογόνα, δημιουργώντας έντονη εικόνα διαμαρτυρίας στο θαλάσσιο μέτωπο. Στη στεριά, οι αγρότες συνόδευαν την κινητοποίηση με εκκωφαντικές κόρνες από τα τρακτέρ τους, τονίζοντας την αποφασιστικότητά τους.

Δείτε βίντεο του Newsbomb.gr: