Blue Horizon-Ύπαρχος για θάνατο Αντώνη: «Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου»

Ύπαρχος για ΑντώνηΣυντετριμμένος δηλώνει ο ύπαρχος του Blue Horizon, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Ο ύπαρχος σπάει την σιωπή του και κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κάποιον.

Στα βίντεο ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται ο ύπαρχος να σπρώχνει βίαια τον Αντώνη από τον καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί, αβοήθητος. Το πλοίο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του και δεν επέστρεψε στον Πειραιά παρά μόνο όταν υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση.

Μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή, ο ύπαρχος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα», λέει αρχικά.

Συνεχίζοντας, ο ύπαρχος σημειώνει: «Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του, ο ύπαρχος, φέρεται να υποστηρίζει, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι συνέβη, αλλά δεν αποδέχεται το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης ως ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο. «Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ήθελα να πέσω να βοηθήσω, αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο» φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν γύρισε προς τα πίσω για να πάρει σωστικό μέσο, «ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Mega τζακ ποτ 18,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«Τα ενοίκια και οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί και θα αυξάνονται συνέχεια» – Κακά τα μαντάτα στην εύρεση σπιτιού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Νεκρό ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Η πορεία της κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές και πότε θα πλήξουν τα φαινόμενα, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Εκκένωση των νοσοκομείων στα νότια προάστια της Βηρυτού μετά τα ισραηλινά πλήγματα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Νίκος Κοτζιάς: Προς τα πού;
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ξέσπασε διαδικτυακός πόλεμος στα social media – «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Συνελήφθη πρώην μοντέλο – Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της σε διαμέρισμα στην Αθήνα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«Τι ακριβώς συνέβη και τα παιδιά γνώριζαν την πράξη & την αναπαρήγαγαν;» – Ερωτήματα για τον βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του
29 Σεπτεμβρίου, 2024