«BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» από την Τράπεζα Πειραιώς και την ΕΛΕΠΑΠ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας από 18 έως και 35 ετών, που έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη και επιθυμούν να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το «BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος EQUALL της Τράπεζας Πειραιώς σε στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση, η επαγγελματική κατάρτιση και  αποκατάσταση νέων μετά από εγκεφαλική βλάβη, καθώς και η συνεργασία με εργοδότες για την αποτελεσματική εργασιακή προσαρμογή τους. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την Ολιστική Νευροψυχολογική Παρέμβαση με την Επαγγελματική Συμβουλευτική και την υποστήριξη της προσαρμογής στην εργασία των συμμετεχόντων, σε συνεργασία με τον εργοδότη.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες, απευθύνεται σε νέες και νέους που διαμένουν στην Αττική, και υλοποιείται από την εξειδικευμένη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα «BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.bravein.gr από 24 Μαΐου έως και 11 Ιουνίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] και 2107227758.

-Ad-