Cenergy: Ενημερωτικό δελτίο για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 200 εκατ. ευρώ

Η Cenergy Holdings S.A. (η «Εταιρεία» ή «Cenergy») ανακοίνωσε ότι από την 8 Οκτωβρίου 2024 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το ενημερωτικό δελτίο (το «Ενημερωτικό Δελτίο») αναφορικά με:

  • τη δημόσια προσφορά στο Βέλγιο (η «Βέλγικη Δημόσια Προσφορά») και στην Ελλάδα (η «Ελληνική Δημόσια Προσφορά» και από κοινού με τη Βελγική Δημόσια Προσφορά, η «Δημόσια Προσφορά») και τις ιδιωτικές τοποθετήσεις σε ορισμένους θεσμικούς επενδυτές (η «Θεσμική Προσφορά» και μαζί με τη Δημόσια Προσφορά, η «Προσφορά») σε διάφορες δικαιοδοσίες βάσει των εξαιρέσεων από την απαίτηση δημοσίευσης ενημερωτικού δελτίου βάσει του κανονισμού (ΕΕ) 1129/2017 (ο «Κανονισμός για το Ενημερωτικό Δελτίο») και άλλους εφαρμοστέους νόμους, νέων, κοινών άνευ ονομαστικής αξίας μετοχών της Εταιρείας (οι «Νέες Μετοχές»), οι οποίες θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ανώτατο ποσό των €200.000.000 (συμπεριλαμβανομένου του ποσού εξ εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο) (η «Αύξηση Κεφαλαίου»), με τιμή ανά Νέα Μετοχή (η «Τιμή Διάθεσης») η οποία θα καθοριστεί μετά την Περίοδο Προσφοράς που δεν θα υπερβαίνει το ποσό των €9,86 ανά Νέα Μετοχή (η «Μέγιστη Τιμή Διάθεσης»), και
  • (ii) την εισαγωγή των Νέων Μετοχών προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Euronext Βρυξελλών καθώς και στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.»).

H Goldman Sachs International ενεργεί ως αποκλειστικός γενικός συντονιστής και συνδιοργανωτής για την Προσφορά, η Alpha Bank Α.Ε. και η HSBC Continental Europe ενεργούν ως συνδιοργανωτές για την Προσφορά, και η Eurobank Α.Ε., Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Τράπεζα Optima bank Α.Ε., Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και ING Belgium NV/SA (ING) ενεργούν ως επικεφαλής συνδιαχειριστές για την Προσφορά

Η Βελγική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Αγορών (η «FSMA») ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο στις 7 Οκτωβρίου 2024. Η FSMA ενέκρινε μόνο το Ενημερωτικό Δελτίο (συμπεριλαμβανομένου του περιληπτικού σημειώματος του Ενημερωτικού Δελτίου) για την πλήρωση των προτύπων πληρότητας, δυνατότητας κατανόησης και συνέπειας που προβλέπονται από τον Κανονισμό για το Ενημερωτικό Δελτίο. Αυτή η έγκριση δεν θα πρέπει να θεωρείται ευνοϊκή γνώμη για τις Νέες Μετοχές που αποτελούν αντικείμενο του Ενημερωτικού Δελτίου. Οι επενδυτές θα πρέπει να κάνουν τη δική τους εκτίμηση ως προς την καταλληλότητα της επένδυσης στις Νέες Μετοχές. Το Ενημερωτικό Δελτίο, κατόπιν έγκρισής του από την FSMA, έχει κοινοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η «ΕΚ») για τη διασυνοριακή χρήση του (passporting) σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κατέρρευσε οροφή σε νηπιαγωγείο του Μαραθώνα
8 Οκτωβρίου, 2024
Σπείρα ρήμαζε διαμερίσματα σε Πιερία και Λάρισα
8 Οκτωβρίου, 2024
Νοτοπούλου: Ο Κασσελάκης εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης
8 Οκτωβρίου, 2024
Τι δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας για τη νέα σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού
8 Οκτωβρίου, 2024
Χατζηδάκης: «Ξυπνητήρι» για την ΕΕ οι εκθέσεις Λέττα και Ντράγκι
8 Οκτωβρίου, 2024
Χαρδαλιάς: Ένας χρόνος σήμερα από μια μεγάλη, μια ξεχωριστή νίκη
8 Οκτωβρίου, 2024
Απίστευτη απάτη – Πώς πήραν κοσμήματα από ηλικιωμένη
8 Οκτωβρίου, 2024
Λήξη συναγερμού στην Αττική Οδό
8 Οκτωβρίου, 2024
Ο Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ το Πόθεν Έσχες του
8 Οκτωβρίου, 2024
Νέος Λογαριασμός Προνομίων από την Εθνική Τράπεζα
8 Οκτωβρίου, 2024