Cenergy Holdings: €9,00 ανά νέα μετοχή λόγω ισχυρής ζήτησης

H Cenergy Holdings S.A. ανακοινώνει σήμερα ότι, δεδομένης της ισχυρής ζήτησης που εκδηλώθηκε μέχρι τώρα στο πλαίσιο του βιβλίου προσφορών (book building) για τη Θεσμική Προσφορά, και σε συνέχεια της ανακοίνωσής της στις 8 Οκτωβρίου 2024 σε σχέση με τη δημοσίευση του Ενημερωτικού της Δελτίου, ενημερώνει τους επενδυτές που συμμετέχουν στη Θεσμική Προσφορά ότι προσφορές κάτω από το ποσό των εννέα ευρώ (€9,00) ανά Νέα Μετοχή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν για την κατανομή Νέων Μετοχών στη Θεσμική Προσφορά. 

Όπως ανακοινώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2024 και περιγράφεται περαιτέρω στο Ενημερωτικό Δελτίου, η Τιμή Διάθεσης στη Βελγική Δημόσια Προσφορά, στην Ελληνική Δημόσια Προσφορά και στη Θεσμική Προσφορά θα είναι ίδια. Η Τιμή Διάθεσης αναμένεται να καθοριστεί από την Εταιρεία με βάση τη διαδικασία βιβλίου προσφορών (book-building) για τη Θεσμική Προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα σχετικά ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του αριθμού των Νέων Μετοχών για τις οποίες ελήφθησαν εγγραφές, τον αριθμό αιτήσεων εγγραφής που ελήφθησαν, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επενδυτών που υπέβαλαν τις εν λόγω αιτήσεις εγγραφής και τις τιμές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι αιτήσεις εγγραφής, καθώς και τις συνθήκες της αγοράς τη δεδομένη στιγμή.

Όροι με κεφαλαία που χρησιμοποιούνται αλλά δεν ορίζονται στην παρούσα έχουν την έννοια που αποδίδεται σε αυτούς τους όρους στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Η περίοδος Προσφοράς ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2024 στις 9.00 π.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET) (10.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να λήξει στις 15.00 CET (16.00 ώρα Ελλάδας) στις 10 Οκτωβρίου 2024 (η «Περίοδος Προσφοράς»), με την επιφύλαξη παράτασης του χρονοδιαγράμματος για την Προσφορά. 

Η Βελγική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Αγορών (η «FSMA») ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο στις 7 Οκτωβρίου 2024. Η FSMA ενέκρινε μόνο το Ενημερωτικό Δελτίο (συμπεριλαμβανομένου του περιληπτικού σημειώματος του Ενημερωτικού Δελτίου) για την πλήρωση των προτύπων πληρότητας, δυνατότητας κατανόησης και συνέπειας που προβλέπονται από τον Κανονισμό για το Ενημερωτικό Δελτίο. Αυτή η έγκριση δεν θα πρέπει να θεωρείται ευνοϊκή γνώμη για τις Νέες Μετοχές που αποτελούν αντικείμενο του Ενημερωτικού Δελτίου. Οι επενδυτές θα πρέπει να κάνουν τη δική τους εκτίμηση ως προς την καταλληλότητα της επένδυσης στις Νέες Μετοχές. Το Ενημερωτικό Δελτίο, κατόπιν έγκρισής του από την FSMA, έχει κοινοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η «ΕΚ») για τη διασυνοριακή χρήση του (passporting) σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο. Το Ενημερωτικό Δελτίο στα Αγγλικά καθώς και το Περιληπτικό Σημείωμα στα Ελληνικά, έχουν καταστεί διαθέσιμα στους επενδυτές από τις 8 Οκτωβρίου 2024, σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 2 του Κανονισμού για το Ενημερωτικό Δελτίο σε ηλεκτρονική μορφή, στο διαδίκτυο στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

Επιπλέον, το Ενημερωτικό Δελτίο στα Αγγλικά και το Περιληπτικό Σημείωμα (κατά περίπτωση) στα Ελληνικά, στα Γαλλικά και στα Ολλανδικά είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες:

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς, το Ενημερωτικό Δελτίο στα Αγγλικά και το Περιληπτικό Σημείωμα επίσης στα Ελληνικά, Γαλλικά και Ολλανδικά θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο επενδυτικό κοινό και σε έντυπη μορφή, εφόσον ζητηθεί, στην έδρα της Εταιρείας, επί της 1000 Brussels, 30 Avenue Marnix, Belgium. Κατόπιν αιτήματος στους Έλληνες Αναδόχους, το Ενημερωτικό Δελτίο στα Αγγλικά και το Περιληπτικό Σημείωμα στα Ελληνικά αναμένεται να είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Alpha Bank Α.Ε. (Πανεπιστημίου 45, Αθήνα 10564, Ελλάδα), στα γραφεία της Eurobank Α.Ε. (Πεσμαζόγλου 2-6, Αθήνα 10559, Ελλάδα), στα γραφεία της Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. (Παλαιολόγου 7, Χαλάνδρι 15232, Ελλάδα), στα γραφεία και στο υποκατάστημα της  Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. (Λεωφ. Αθηνών 128-132 & Ιφιγενείας, Αθήνα 10442, Ελλάδα και Αιόλου 86, Αθήνα 10559, Ελλάδα), στα γραφεία της Τράπεζας Optima bank Α.Ε. (Αιγιαλείας 32 & Παραδείσου, Μαρούσι 15125, Ελλάδα),  στα γραφεία της Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. (Εθνικής Αντιστάσεως 57Β, Χαλάνδρι 15231, Ελλάδα) και στα γραφεία και στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. (Σταδίου 10, Αθήνα 10564, Ελλάδα και Πανεπιστημίου 31, Αθήνα 10564, Ελλάδα).

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την Εταιρεία, τις Νέες Μετοχές, τη Δημόσια Προσφορά (όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η διαδικασία συμμετοχής επενδυτών στη Δημόσια Προσφορά και οι όροι και προϋποθέσεις προσφοράς και διάθεσης των Νέων Μετοχών) και τη Θεσμική Προσφορά παρατίθενται στο Ενημερωτικό Δελτίο και, ειδικότερα, στο Μέρος 14 «Πληροφορίες για την Προσφορά».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνάντηση Σολτς – Ζελένσκι την Παρασκευή στο Βερολίνο
9 Οκτωβρίου, 2024
Διεθνής διάσκεψη για τον Λίβανο στο Παρίσι στις 24 Οκτωβρίου
9 Οκτωβρίου, 2024
Τζορτζ Μπάλντοκ: Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
9 Οκτωβρίου, 2024
Premier League: Με δια βίου αποκλεισμού κινδυνεύει ο Πακετά
9 Οκτωβρίου, 2024
Κεραμέως: Πάνω από 2.000 Έλληνες του εξωτερικού έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα Rebrain Greece
9 Οκτωβρίου, 2024
Αγαπηδάκη: 45 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα Κέντρα Υγείας
9 Οκτωβρίου, 2024
Cenergy Holdings: €9,00 ανά νέα μετοχή λόγω ισχυρής ζήτησης
9 Οκτωβρίου, 2024
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου για τη φωτιά της 29ης Σεπτεμβρίου
9 Οκτωβρίου, 2024
15χρονος χάκαρε κατάστημα e-shop και έκανε αγορές σχεδόν τζάμπα
9 Οκτωβρίου, 2024
Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να μην συζητήσει το αίτημα διαγραφής Κασσελάκη
9 Οκτωβρίου, 2024