Χ. Γιαννούλης στο newsique: «Αυτό που κυριαρχεί στην επικαιρότητα είναι η τροποποίηση της αλήθειας σε χονδροειδή ψέματα»

«Αυτό που κυριαρχεί στην επικαιρότητα είναι η τροποποίηση της αλήθειας σε χονδροειδή ψέματα» δηλώνει στο newsique.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης σχολιάζοντας στο newsique.gr την επικαιρότητα, τονίζει πως «αυτό που κυριαρχεί είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάλλακτης κυβέρνησης που το μόνο στο οποίο επενδύει είναι η σιδερόφραχτη επιβολή των απόψεων της και η τροποποίηση της αλήθειας σε χονδροειδή ψέματα. Είτε πρόκειται για την 13η σύνταξη που κόβεται με πρωτοφανή σκληρότητα από τους αδύναμους και τους μη προνομιούχους, είτε για τις ρυθμίσεις που προβλέπουν μέσα στον προϋπολογισμό ή μέσα στα διαφορετικά και ανερμάτιστα νομοσχέδια που συντίθεται με μία πρωτοφανή προχειρότητα»

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες είναι ότι η εκλογή με ψέματα πληρώνεται με διοίκηση με λάθη και αυτό είναι που χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία».

«Ευχόμαστε όλοι βέβαια στα εθνικά ζητήματα να κυριαρχήσει περισσότερη ψυχραιμία και σύνεση και ειλικρίνεια. Κάτι που φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σε όλα τα υπόλοιπα πιστεύω ότι πολύ σύντομα η απαντηση θα χρειαστεί να δοθεί με πολύ πιο δυναμικό και πολιτικό, πάντα, τρόπο, από την κοινωνία και από τους ψηφοφόρους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» καταλήγει ο Χρήστος Γιαννούλης.

-Ad-