Χαϊδάρι: 22χρονος επιχείρησε να αρπάξει ανήλικη στη μέση του δρόμου – «Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισα να ουρλιάζω»

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε ένα σχολικό πάρτι για μια 16χρονη στο Χαϊδάρι. Το κορίτσι επέστρεφε σπίτι της όταν, όπως καταγγέλλει ένας 22χρονος επιχείρησε να την αρπάξει και μάλιστα απείλησε ότι θα τη μαχαιρώσει.

Η μητέρα της ανήλικης περιγράφει στο Mega τις στιγμές τρόμου που έζησε το παιδί: «Βγήκε από το σπίτι με τις παντόφλες για να της δώσει ένα φάρμακο. Μετά από λίγη ώρα ακούω τη μικρή να ουρλιάζει. Βγήκα στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω το όνομά της, έφτασα μέχρι τον επάνω δρόμο. Η μικρή είχε μπει για να σωθεί στο σπίτι ενός γείτονα που είχε ακούσει κι αυτός τις φωνές της».

Η 16χρονη περιέγραψε στη μητέρα της ότι ένας άντρας βρισκόταν μέσα σ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο στη γωνία αλλά δεν της πήγε το μυαλό ότι κινδυνεύει.

Ο δράστης που παρακολουθούσε την ανήλικη, όταν την είδε να επιστρέφει στο σπίτι της από τη φίλη της όπου είχε πάει, βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε από πίσω, την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε: «Μην ουρλιάζεις θα σε σκοτώσω».

«Προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο, εκείνη άρχισε να τον χτυπάει κι από την πάλη έσπασε το νύχι της ως τη ρίζα. Εκείνος της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά της. Το παιδί μου του έδωσε δυο κλωτσιές στα γεννητικά όργανα, εκείνος έπεσε κάτω κι έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι του γείτονα και να σωθεί», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Η μητέρα, όπως περιέγραψε στο Mega, πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος δράστης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον πατέρα του, με την συναίνεσή του, ενώ τελούσε υπό περιοριστικούς όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και απείλησε να με μαχαιρώσει» συγκλονίζει η 16χρονη
«Βγήκε από το μαύρο αμάξι και μου επιτέθηκε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε. Μου φώναζε και έλεγε “Μην μιλάς. Μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Φοβήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε στο μπαλκόνι βγήκε η μητέρα της φίλης μου. Στη συνέχεια με άφησε και έφυγε», είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός
18 Απριλίου, 2025
Τροχαίο με μηχανή στην αερογέφυρα του Μπράλου στη Λαμία – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής
18 Απριλίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες: Διασύρει τη χώρα μας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες
18 Απριλίου, 2025
Καλάθι του Πάσχα: Από 11 έως 13 ευρώ το κιλό η τιμή στα αμνοερίφια – Υπ. Ανάπτυξης: Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι
18 Απριλίου, 2025
Απελευθερώθηκαν οκτώ αλλοδαποί οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων στη Νέα Μανωλάδα
18 Απριλίου, 2025
Νεκρός 33χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων
18 Απριλίου, 2025
Έλεγχοι στην αγορά για την τήρηση της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας – Που εντοπίστηκαν οι περισσότερες παραβάσεις
18 Απριλίου, 2025
Συνελήφθη 20χρονος που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στην περιφερειακή Υμηττού
18 Απριλίου, 2025
Ουκρανία: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στο Χάρκοβο και το Σούμι
18 Απριλίου, 2025
Διεθνές κύκλωμα διακινούσε αναβολικά και παράνομα φάρμακα αξίας 8 εκατ. ευρώ – Συνελήφθη 45χρονος, πώς δρούσε
18 Απριλίου, 2025