Χαλάνδρι: Συνελήφθη άνδρας που παρίστανε τον αστυνομικό και εξαπατούσε κόσμο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Χαϊδαρίου συνέλαβαν, τις πρωινές ώρες της Τρίτης στο Χαϊδάρι, έναν 45χρονος αλλοδαπό για απόπειρα απάτης, ενώ αναζητούνται δυο ακόμα συνεργοί του.

Ειδικότερα, ο 45χρονος κάλεσε τηλεφωνικά 36χρονη γυναίκα, συστήθηκε ως αστυνομικός, ενημερώνοντάς την ψευδώς σχετικά με εμπλοκή συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου κοριτσιού και απαίτησε το χρηματικό ποσό των -70.000- ευρώ, προκειμένου οι γονείς του ανήλικου να μην προβούν σε καταγγελία.

Η παθούσα, αφού πρώτα διαπίστωσε ότι πρόκειται για απάτη, συμφώνησε να παραδώσει τα χρήματα σε προκαθορισμένο σημείο, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Ακολούθως, ο δράστης συνελήφθη, τη στιγμή που παραλάμβανε τσάντα με χρηματικό ποσό, τοποθετημένη από την παθούσα υπό την καθοδήγηση των αστυνομικών, κάτω από κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

-Ad-