Χαλκίδα: Άνδρας εμβολιάσθηκε αλλά πέθανε – Τι συνέβη

Την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, άφησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας όπου και εργαζόταν, ένας 50χρονος τραυματιοφορέας.

Ο 50χρονος μόλις πριν λίγες ημέρες είχε εμβολιασθεί με τη πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί του, νόσησε μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι του ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Παντελάκης: Φοβάμαι να το κάνω το εμβόλιο, ακούω διάφορα

Όπως ανέφερε ο Θεολόγος Παντελάκης, τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας και συνάδελφος του άτυχου 50χρονου, οι τραυματιοφορείς κόλλησαν από την ημέρα που νόσησε ο Βασίλης και μετά ο αδελφός του. «Στη συνέχεια κόλλησαν άλλα έξι άτομα» σημείωσε.

Για το ζήτημα της άρνησης του εμβολιασμού, ο κ. Παντελάκης υποστήριξε ότι αρκετοί από τους τραυματιοφορείς δεν είναι μόνιμοι και δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν να εργάζονται στο νοσοκομείο, γεγονός που τους αποτρέπει από το να εμβολιαστούν.

«Συνολικά είμαστε 19 τραυματιοφορείς, έχουν εμβολιαστεί οι 7 ή 8.  Εγώ φοβάμαι να το κάνω το εμβόλιο, ακούω διάφορα από αρκετούς για τις παρενέργειες» συμπλήρωσε ο κ. Παντελάκης.