Χαλκίδα: «Ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε» λέει ο δικηγόρος της 38χρονης – Τι ισχυρίζεται η πλευρά του θύματος

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 42χρονου ξυλουργού, κάτω από το σπίτι του, στη Χαλκίδα έδωσε ο δικηγόρος της 38χρονης κατηγορούμενης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

Ο κ. Κωντσιλίδης σημείωσε ότι ορισμένες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αληθείς λέγοντας ότι έχουν ακουστεί «υπερβολές». Στάθηκε σε όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με την ερωτική εμμονή της κατηγορούμενης τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο δικηγόρος της 38χρονης τόνισε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι ο ξυλουργός τη βίασε.

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανάμεσα στο θύμα και την κατηγορούμενη πριν 15 χρόνια το οποίο είχε ταράξει την γυναίκα και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, ενώ πρόσθεσε ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και στον γάμο της.

Πρόσθεσε ότι μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια υπήρχε μία σειρά γεγονότων που επηρέασε την ψυχική κατάσταση της γυναίκας. «Είδα έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο ψυχικά», τόνισε ο συνήγορος της κατηγορούμενης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου ξυλουργού κάνει λόγο για ξεκάθαρο ερωτικό κίνητρο που οδήγησε στην άγρια δολοφονία. «Το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου πριν από δύο χρόνια προσπαθώντας να βρει λύσεις στις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν», είπε, προσθέτοντας ότι η κατηγορούμενη «είχε μπει στη λογική ή θα σε έχω εγώ ή κανένας».

Ο κ. Τάρτης αναφέρθηκε στην στενή σχέση που είχε ο σύζυγος της 38χρονης με το θύμα, ενώ για το θέμα του βιασμού σημείωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο, καθώς εάν ίσχυε θα είχε διακοπεί η φιλική σχέση των δύο ανδρών.

Επιπλέον, εξήγησε ότι τα δύο ζευγάρια είχαν ομαλές σχέσεις τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η ένταση αυξήθηκε μετά τον γάμο του θύματος το 2021. Σημείωσε ότι τότε είχε συμβουλέψει τον πελάτη του να μιλήσει στον σύζυγο της 38χρονης για την κατάσταση και πως όταν αυτό έγινε υπήρξε ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες για περίπου έξι μήνες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πιερρακάκης: Ρεκόρ στις φορολογικές δηλώσεις
9 Απριλίου, 2025
Ο Πιτ Μπεστ αποχωρεί από τη μουσική σκηνή
9 Απριλίου, 2025
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε ΜΜΕ αδικούν την αξιόλογη δουλειά 18 μηνών
9 Απριλίου, 2025
Συνελήφθη πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας για revenge porn
9 Απριλίου, 2025
Δομινικανή Δημοκρατία: Στους 124 οι νεκροί από την κατάρρευση της οροφής νυχτερινού κέντρου
9 Απριλίου, 2025
Αναστέλλονται οι ποινικές διώξεις για πολίτες με ρυθμισμένες οφειλές προς το Δημόσιο
9 Απριλίου, 2025
Μείωση 50% στα λιμενικά τέλη ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας
9 Απριλίου, 2025
Ευρωκοινοβουλίο για Τουρκία: «Να μη γίνουν εκπτώσεις στην ενταξιακή διαδικασία – Υποβαθμίζει τη δημοκρατία»
9 Απριλίου, 2025
Μαρία Καρυστιανού: «Η αλήθεια είναι η μόνη δικαίωση για τα παιδιά μας»
9 Απριλίου, 2025
Η Ρωσία καταδικάζει τους δασμούς του Τραμπ στην Κίνα
9 Απριλίου, 2025