Χαλκίδα: Στη φυλακή η διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. και η στενή συνεργάτιδά της

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στο Αιγάλεω που είχε γίνει στη μέση του δρόμου με θύμα ένα ζευγάρι και αφορμή μια λογομαχία.

Έξι ημέρες μετά το άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο Αιγάλεω, οι τρεις άνδρες που χτύπησαν με απίστευτη αγριότητα έναν άνδρα και μία γυναίκα παραμένουν ασύλληπτοι και τα θύματα προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους.

«Πήγαμε νοσοκομείο. Ο άντρας μου είναι σε τραγική κατάσταση. Λίγο πολύ κι εγώ, γιατί κι εγώ δεν μπορώ να τρώω καλά. Πονάω σε όλο αυτό το πρόσωπο και στο μάτι, έχω κάταγμα».

Τα χτυπήματα με μπουνιές και κλοτσιές σε βάρος του ζευγαριού, για μία παρεξήγηση στο δρόμο, καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο. Με τους τρεις άνδρες να γρονθοκοπούν, να κλοτσούν στο πρόσωπο και σύμφωνα με τις καταγγελίες, να παρασέρνουν και τον άνδρα με το όχημά τους, πριν αποχωρήσουν από το σημείο.

«Εγώ το είπα στην αστυνομία, όταν έκανα και την κατάθεσή μου και η αστυνομία το μόνο που λέει ότι τώρα έχεις βάλει δικηγόρο από εκεί και πέρα συνεχίζει ο δικηγόρος. Δεν μου έδωσαν ούτε προστασία ούτε τίποτα».

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από το σοκαριστικό επεισόδιο που οι τρεις άνδρες ξυλοφόρτωσαν το ζευγάρι και πάτησαν τον άνδρα με το αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής και οι τρεις αναζητούνται.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο δρόμο, πίνουν τον καφέ τους, τη δουλειά τους κι όλα καλά. Εγώ για τον εαυτό μου, για τη ζωή μου φοβάμαι. Να βγω στο δρόμο, να πάω σπίτι».

Όπως λέει η 43χρονη γυναίκα στην κάμερα του MEGA και την εκπομπή Live News, πλέον φοβάται να βγει από το σπίτι της, ενώ κάποιες φορές παρατηρεί ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι του ζευγαριού.

«Βλέπω ένα αμάξι όταν πηγαίνω προς το σπίτι μου που έρχεται πίσω μου και μετά πάει και παρκάρει λίγο πιο πέρα. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω είναι αυτοί, είναι κάποιοι άλλοι που μπορούν να βάλουν αυτοί, αλλά εγώ θέλω προστασία από το κράτος».

Το ζευγάρι μετά τη βίαιη επίθεση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, από όπου όπου πήρε εξιτήριο πριν από μερικές ημέρες.