Χαλκίδα: Θρίλερ με ανατροπές πίσω από το έγκλημα

Δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούν, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, θα υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις αλλά και απαντήσεις στους γρίφους πίσω από το έγκλημα.

Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε με 5 μαχαιριές στον αυχένα, με τον θάνατό της αρχικά να αποδίδεται σε πτώση από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης να αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας που έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αξιωματικούς της αστυνομίας, επαναλαμβάνει πως το μυαλό της, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το έγκλημα δείχνει άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως η μητέρα της δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι γίνεται, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ακούσαμε για τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αυτά μπορεί να είναι οποιουδήποτε, τόσος κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, γιατροί, φίλοι», είπε η κόρη της 63χρονης.

Αρχικά είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο ένα 6ωρο τη μέρα της δολοφονίας. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της μέχρι την ώρα που φίλη της εκείνο το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της γυναίκας φαίνεται πως την έριξαν από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης τηςθα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

«Περιμένω πως και πως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να με καλέσουν από την αστυνομία να πάω να αναγνωρίσω κάποιον, αυτό που με αγχώνει είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που αναζητούσαν τους ενόχους για 1 και 3 χρόνια», είπε η κόρη της 63χρονης.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε.

«Η κόρη της 63χρονης έχει πάρει άδεια μέχρι το τέλος του μήνα από την δουλειά της αλλά πιστεύω ότι θα της κάνει καλό να επιστρέψει, θα ξεχαστεί», είπε φίλη της κόρης της 63χρονης.

Όπως αποκάλυψε το Live News στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας. Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις και είχε ποινικό παρελθόν.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και συγγενείς της 63χρονης αξιολογούν καθημερινά το κάθε στοιχείο και την κάθε πληροφορία που μαθαίνουν.

Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να την ενημερώνει διαρκώς και κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην αστυνομία και να μιλήσει.

Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.