Χαμός ανάμεσα σε ΝΔ-ΚΙΝΑΛ: Αλληλοκαρφώματα για το ποιος ψήφισε κατά για Παπαγγελόπουλο

Συνεχίζουν να… ψάχνονται ΝΔ και ΚΙΑΝΛ για το ποιοι είναι οι έξι που καταψήφισαν. Ο ένας δείχνει τον άλλον. Η ψηφοφορία, όμως, ήταν μυστική και ποτέ δεν θα μάθουμε ποιοι ήταν εκείνοι που διαφώνησαν με την παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου.

Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το γεγονός, «δείχνοντας» ως «δράστες» βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ: «Δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν την δειλία του Πρωθυπουργού. Φρόντισαν για αυτό και έξι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας. Καλά ξεμπερδέματα…», τόνισαν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση από τη ΝΔ ήρθε μέσω κύκλων και ήταν: «Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι μπετόν αρμέ».

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι καταψήφισε και μάλιστα δείχνει προς τη ΝΔ αφού όπως τονίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν έχει κόψει τους δεσμούς του με τους Καραμανλικούς της ΝΔ: «Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την Καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση. Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025