Χαμός με Στρατάκη και τη δικηγόρο του αστυνομικού για την «πουτ@ν@ μάνα»!

«Προηγήθηκε αξιόποινη πράξη, υποστήριξε η δικηγόρος του αστυνομικού που έχει καταγραφεί σε βίντεο να ξυλοκοπεί άγρια πολίτη στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κ. Βαρελά είπε πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, δέχθηκαν επίθεση από πάνω από 60 άτομα. Όπως είπε, υπήρχε κάλεσμα για ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό και την καταστολή.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι, έγινε ανώνυμη κλήση από πολίτη και «δύο ομάδες ΔΙΑΣ ξεκίνησαν να επιβάλλουν πρόστιμα με κάθε ευγένεια, όπως προβλέπεται».

Τότε ήταν, σημείωσε που ζήτησαν ενισχύσεις, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν και αυτό έχει καταγραφεί στις επικοινωνίες των αστυνομικών.

Η κ.Βαρελά επιμένει ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, ενώ αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων, λέγοντας πως «είδαμε κουκούλες, δεν είδαμε πρόσωπα».

«Δε φταίει η αστυνομία που φοβήθηκαν τα παιδάκια, φταίνε τα επεισόδια που προηγήθηκαν», κατέληξε.

Χαμός στον ΑΝΤ1 με τη δικηγόρο του αστυνομικού και την «πουτ@ν@ μάνα» του δικηγόρου!

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης αναφέρθηκε σε βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα Μέσα κοικωνικής δικτύωσης, στο οποίο διακρίνονται δυνάμεις καταστολής που επιχειρούν να διαλύσουν βίαια ένα μπλοκ δικηγόρων που διαμαρτύρονται ειρηνικά και με όλα τα μέτρα προστασίας. Ένας εκ των διαδηλωτών φωνάζει «δικηγόρος είμαι, δικηγόρος», την ώρα που ένας αστυνομικός να τον απωθεί και τον σέρνει βίαια βρίζοντας τον χυδαία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «και εγώ δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη δικηγόρο του αστυνομικού που ξυλοκόπησε το νεαρό στη Νέα Σμύρνη για το συγκεκριμένο περιστατικό με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

-Ad-