Χαμός στη Βουλή: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ως χυδαίο τρολ κατέθεσε ψεύτικη φωτογραφία»

Έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης στη Βουλή, είχαν την Τρίτη το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το Ελληνικό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, χρησιμοποίησε και κατέθεσε στα πρακτικά, παλαιότερες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, στις οποίες ο υπουργός Ανάπτυξης διέψευδε τον εαυτό του ως προς τον χρόνο έναρξης των εργασιών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η αναδρομή του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε από την επόμενη κιόλας των εκλογών του 2019, όταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι άμεσα «θα μπουν μπουλντόζες» – κάτι που δεν έγινε μέχρι και σήμερα- μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020, όταν και ο υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε αναρμόδιος να απαντήσει επί του θέματος.

Όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο παρουσίασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται σε συνάντηση με την τότε δημοτική αρχή -που ήταν αντίθετη στο έργο- με ένα πανό.

Η Κουμουνδούρου καταγγέλλει ως πλαστή τη φωτογραφία, πράγμα το οποίο φαίνεται πολύ εύκολα. Η κίνηση Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου του κόμματος. «Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “Μπούτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης , μόλις κατέθεσε στην Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του Υπουργού με αυτήν του τρολ», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης: