Χαμός στην Προανακριτική για τη Novartis – Πολάκης: «Αυτά είναι π@π@ριές»

Πολάκης – Προανακριτική – Novartis: Με ένταση ξεκίνησε η Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis…

Πολάκης – Προανακριτική – : Το ΚΙΝΑΛ ζήτησε να αντικατασταθούν από μέλη της Επιτροπής ο Παύλος και ο Δημήτρης , καθώς υποστηρίζει ότι θα κληθούν να καταθέσουν σε αυτήν για δηλώσεις που είχαν κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Έντονοι διάλογοι και διαπληκτισμοί με τις φωνές να διαπερνούν τις κλειστές πόρτες της Επιτροπής σημειώθηκαν εξ αιτίας των εξαιρέσεων που ζήτησε το των κ.κ. Δημήτρη Τζανακόποπυλου και Παύλου Πολάκη από μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε υπάρξει ο εξής διάλογος:

Β. Κεγκέρογλου: Πρέπει να εξαιρεθούν οι Τζανακόπουλος και Πολάκης

Π. Πολάκης: Είναι παπ@@@ς αυτά

Δ. Μαρκόπουλος: Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στην επιτροπή

Π. Πολάκης: Θέλετε να μας καταδείξετε ως υπόπτους και όχι μάρτυρες

Δ. Μαρκόπουλος: Εσείς είπατε στον ΑΝΤ1 ότι γνωρίζετε τους μάρτυρες. Δεν θα μας πείτε από πού τους γνωρίζετε;

Κ. Καραγκούνης: Γιατί δεν θέλετε να καταθέσετε, κ. Τζανακόπουλε και κ. Πολάκη; Ο κ. Πολάκης είναι πρόσωπο-κλειδί και μέρος της δικογραφίας. Δεν τους φιμώνουμε, απεναντίας με την ιδιότητα του μάρτυρα θα έχουν δυνατότητα να φωτίσουν την υπόθεση

Γ. Ραγκούσης: Αυτή η πρόταση είναι πραξικόπημα.

Να σημειωθεί ότι πρόταση εξαίρεσης του Θάνου Πλεύρη κατέθεσε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου φαίνεται να εκπροσωπούν εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημα εξαίρεσης των Πολάκη, Τζανακόπουλου και Πλεύρη θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής την επόμενη Τρίτη. Στην ίδια συνεδρίαση θα κληθεί ως πρώτος μάρτυρας ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, ενώ δεύτερος μάρτυρας θα είναι ο Νίκος Μανιαδάκης.