Χαμός στο Twitter με το #Cancel_Kopsialis – «Ο κόσμος τον στήριζε και γελούσε με τέτοια βίντεο»

Στο στόχαστρο των χρηστών του twitter έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο γνωστός Έλληνας influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, μετά τα όσα είπε σε βίντεο, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Τα όσα ανέφερε ο γνωστός influencer για την υπόθεση βιασμού και την εμπλοκή του ονόματος γνωστού επιχειρηματία, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και έτσι ξεκίνησε το χάσταγκ #cancel_kopsialis, που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά οι χρήστες του διαδικτύου τον κατηγορούν πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του και προτρέπουν τον κόσμο να τον κάνει unfollow από τα social media ενώ καλούν και την οικογένεια Αντετοκούνμπο να ακυρώσει το giveaway που κάνουν για ένα σπίτι.

Τα like σε ομοφοβικά σχόλια για τον Γκιώνη

Αυτό όμως που προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη ήταν πως βρέθηκαν like του σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ηλίας Γκιώνης συλλέγει πληροφορίες και καταγγελίες για ανάλογες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, όπως συνέβη και στην περίπτωση της 24χρονης Γεωργίας, «ανεβάζοντας» τα στοιχεία στα social media.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, λοιπόν, μετά τον σάλο που ξέσπασε φέρεται να αφαίρεσε τα συγκεκριμένα like στα ομοφοβικά σχόλια εις βάρος του Ηλία Γκιώνη όμως αυτό δεν «έπεισε» τους χρήστες του twitter.

Έτσι, το hastag #Cancel_Kopsialis έχει συγκεντρώσει χιλιάδες tweets και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των trends στην Ελλάδα πίσω από το #μετηνΓεωργία (το hastag που τρεντάρει με πάνω από 11.000 tweets υποστήριξης στο θύμα της υπόθεσης του βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε μερικά από τα tweets με το #Cancel_Kopsialis

https://twitter.com/kuroguromiruku/status/1484525239220510728

https://twitter.com/Apapadlos/status/1484153826135449600