Βαξεβάνης: «Ο Σαράφης επιβεβαίωσε για “χρηματισμό Γεωργιάδη”» – Άδωνις: «Σου στέλνω εξώδικο»

Κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε η κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη». Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαραφης επιβεβαίωσε όσα έχει πει για χρηματισμούς Λοβέρδου και Γεωργιάδη, για χρηματισμούς γιατρών, για ξέπλυμα χρήματος από διαφημιστικές εταιρείες και προώθηση από σύστημα ΜΜΕ των φαρμάκων της Novartis. Με τις υγείες σας που λέει και ο Αδωνης».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Σε ενημερώνω ότι αύριο θα σου στείλω Εξώδικο να ανασκευάσεις αυτό που έγραψες. Εάν δεν λέει στα πρακτικά ότι γνωρίζει ότι πήρα χρήματα θα μου τα δώσεις εσύ. Με τις υγείες σου εσυ λοιπόν! Προσοχή όχι νομίζω, πιθανολογώ κλπ αλλά ότι γνωρίζει ότι πήρα λεφτά».

Ο διάλογος, όμως, συνεχίστηκε. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Υπουργό Ανάπτυξης: «Το λέει ή όχι; Πώς θα μου στείλεις εξώδικο αν δεν ξέρεις;», με τον Α. Γεωργιάδη να απαντά: «Θα ζητήσουμε μαζί τα πρακτικά μετά το εξώδικο αγαπητέ και λόγω της μεταξύ μας Δίκης θα είναι υποχρεωμένοι να μας τα δώσουν! Εγώ λοιπόν ισχυρίζομαι ότι πουθενά δεν είπε ότι γνωρίζει ότι τα πήρα εγώ ή ο
@a_loverdos αλλά ότι μόνον πιθανολογεί…κοινώς κουτσομπολεύει. Πάει;».

-Ad-