Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με βουλευτές και παρουσιαστή (video)

Καλεσμένοι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «ΣΗΜΕΡΑ», ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου, ανέφερε πως κανείς από τους τρεις τους δεν θα παραστεί σε πορεία για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου και κάπου εκεί ξεκίνησε μία «μάχη» μεταξύ των Κώστα Ζαχαριάδη και Θάνου Πλεύρη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά ανέφερε: «Από τους τρεις που βλέπουμε, βλέπουμε και έναν που δεν έχει πάει ποτέ σε πορεία του Πολυτεχνείου και δεν πιστεύει στην πορεία του Πολυτεχνείου».

Τότε ξεκίνησε μία λογομαχία ανάμεσα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που απάντησε: «Να δώσω κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων. Πιστεύω στους αγώνες της Δημοκρατίας και όχι σε αυτούς που κάνουν καριέρα με το Πολυτεχνείο».

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Οικονόμου εκνευρίστηκε ακούγοντας τη λέξη «χούντα» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τόνους να ανεβαίνουν και να κατηγορεί το κόμμα του, περί… χουντικών ενεργειών, όταν ήθελε να κλείσει τα μισά κανάλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

-Ad-