Champions League: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αποκλείστηκε από την Κράσνονταρ.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με διάθεση να πιέσουν από νωρίς τους Ρώσους -μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς- και το έκαναν, χωρίς όμως να τους βάλουν και πολύ δύσκολα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε διάθεση, πρέσαρε αλλά δεν έκανε ευκαιρίες, απειλώντας μόνο με το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 16′ που απέκρουσε δύσκολα ο Σαφόνοφ.

Αυτή ήταν η μία από τις μόλις δύο καλές στιγμές για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Η άλλη ήταν στο 34′ με την κεφαλιά του Κρέσπο που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κράσνονταρ, η οποία στο ίδιο διάστημα δεν έδειξε τίποτα επιθετικά και είχε το μυαλό της στο να παραμείνει σοβαρή αμυντικά.

Το ματς, βασικά, κυλούσε με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος αλλά όχι τόσο όσο έπρεπε ώστε να προηγηθεί και να γίνει φαβορί για την πρόκριση. Μέχρι που ήρθε το 5λεπτο 73′-78′ και τελείωσαν όλα…

Αρχικά, στο 73′, ο Μιχαηλίδης στην προσπάθεια να διώξει έβαλε αυτογκόλ για το 0-1 και παρά το γεγονός ότι ο Ελ Καντουρί ισοφάρισε στο 76′ με κεφαλιά, μετά το φάουλ του Σβαμπ, δίνοντας ξανά ελπίδες έστω για παράταση, ήρθε στο 78′ το 1-2 από τον Καμπελά μετά το δοκάρι του Βιλένα, για να οριστικοποιηθεί ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League…

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ινγκασον, Βαρέλα (76′ Σφιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (59′ Τσόλακ), Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς.

Κρασνοντάρ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες, Ούτκιν (58′ Σμόλικοφ), Γκαζίνσκι (83′ Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Μπεργκ, Καμπελά (85′ Σουλεϊμάνοφ).

-Ad-