Champions League με το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός

Πόρτο: Έστω και με το οριακό 1-0 κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου την Ζιλ Βιθέντε στο πρωτάθλημα με 1-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από κάποιες αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στα προγνωστικά Champions League αν και προηγήθηκε επί της Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία με 1-0, εντούτοις δεν μπόρεσε να απορροφήσει την πίεση των αντιπάλων για να χάσει εν τέλει το ματς με 3-1.

Ο κόουτς Sergio Conceicao αρχίζει να αισθάνεται μια πίεση και βέβαια θα προσπαθήσει να ανακάμψει η ομάδα του που στην ουσία δίνει έναν αγώνα σαν τελικό καθώς αν δεν κερδίσει οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μειώνονται δραματικά.

Ολυμπιακός: Περισσότερες ανάσες ξεκούρασης για την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς, αφού το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, οπότε το τελευταίο του ματς ήταν το νικηφόρο 1-0 επί της Μαρσέιγ, με γκολ του Χασάν στο φινάλε.

Υπάρχει μακρινή χρονικά προϊστορία με τις ομάδες να έχουν αήττητο εντός έδρας, 3/3 ο Ολυμπιακός και 2/3 (και μια ισοπαλία) η Πόρτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Ολυμπιακός αν κάνει το παιχνίδι του στην Πορτογαλία είναι σε θέση να σκοράρει με το Goal/Goal στο 2.00 από το Stoiximan.gr

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com διαβάστε τα προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα.