Champions League: Τα αποτελέσματα της βραδιάς

Άχρωμη και άοσμη για ακόμα ένα παιχνίδι η Μπαρτσελόνα. Λίγη ξανά η ομάδα του Βαλβέρδε που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Σλάβια στο «Καμπ Νόου».

Μπαρτσελόνα σε… κρίση. Μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λεβάντε, η ομάδα του Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Σλάβιας Πράγας, με τους Τσέχουν να φεύγουν με το 0-0 και τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βαρκελώνη.

Με επική ανατροπή ξέρανε την Ίντερ η Ντόρτμουντ

Ματσάρα στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα του Φαβρ με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ίντερ και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του ομίλου. Είχαν καταφέρει να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο οι «νερατζούρι», που κατέρρευσαν στην επανάληψη.

Η ομάδα του Κόντε, ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο ματς, αφού μόλις στο 5ο λεπτό με υπέροχη ατομική ενέργεια ο Λαουτάρο άνοιξε λογαριασμό και έβαλε μπροστά τους Ιταλούς. Το ημίχρονο, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ίντερ, αφού μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Βετσίνο αξιοποίησε την μπαλιά του Καντρέβα και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο, στην επανάληψη η Ντόρτμουντ έφερε τα πάνω-κάτω. Στο 51’ ο Γκέτσε βρήκε στην περιοχή τον Χακίμι, εκείνος πλάσαρε σωστά και μείωσε σε 2-1 για τους Βεστφαλούς. Η Ίντερ που ολοένα και έχανε μέτρα, κοιμήθηκε στο 64ο λεπτό με τον Μπραντ μετά από πλάγιο πήρε την μπάλα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίση σε 2-2.

Η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ όταν ο Σάντσο έκοψε με την κάθετη στα δύο την άμυνα των «νερατζούρι» και ο Χακίμι με το δεύτερο του τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα του ομίλου (4η αγωνιστική)

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0
Μπ. Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2
(51′, 77΄Χακίμι, 64′ Μπραντ – 5′ Λαουτάρο, 40′ Βετσίνο)

Βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα 8
2.Ντόρτμουντ 7
3. Ίντερ 4
4.Σλάβια Πράγας 2

Ασύλληπτη ματσάρα στο Στάμφορντ Μπριτζ – Τριπλή ισοβαθμία στον 8ο όμιλο!

Απίστευτες ματσάρες στον 8ο όμιλο… Τσέλσι και Αγιαξ ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με τους Ολλανδούς να παίζουν με 9 παίκτες. 4-1 με ανατροπή για τη Βαλένθια.

Κορυφή για Λίβερπουλ, «κόλλησε» στην εκπληκτική Σάλτσμπουργκ η Νάπολι!

Το βεβαρυμένο πρόγραμμα της Λίβερπουλ δεν της επιτρέπει να παίζει κάθε ματς στο 100%, οπότε σε αυτό κόντρα στην Γκενκ το ζητούμενο ήταν απλά να γίνει η… δουλειά, δηλαδή να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης και να κάνει το αποφασιστικό για την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τα κατάφερε, καθώς επικράτησε 2-1 των Βέλγων στο «Άνφιλντ» και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία (1-1) στο άλλο ματς του ομίλου στο «Σαν Πάολο», ανάμεσα στη Νάπολι και τη Σάλτσμπουργκ βρέθηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Λίβερπουλ – Γκενκ 2-1
(14’ Βαϊνάλντουμ, 53’ Τσαμπερλέιν – 40’ Σαμάτα)

Νάπολι – Σάλτσμπουργκ 1-1
(43’ Λοσάνο – 11’ Χάαλαντ)

Η βαθμολογία:

1. Λίβερπουλ 9 (10-7)
2. Νάπολι 8 (6-3)
3. Σάλτσμπουργκ 4 (12-10)
4. Γκενκ 1 (4-12)

Η επόμενη αγωνιστική (27/11)

Λίβερπουλ – Νάπολι 22:00
Γκενκ – Σάλτσμπουργκ 22:00

Καθάρισε την Μπενφίκα και βλέπει «16» η Λιόν!

να τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έκανε η Λιόν!

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά λύγισε 3-1 την Μπενφίκα και εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Ζενίτ από τη Λειψία, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου.

Πριν καν συμπληρωθεί πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ήδη προβάδισμα με κεφαλιά του Άντερσεν (έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ντιμπουά).

Και πριν καν βγει το ημίχρονο είχαν βάλει σημαντική παρακαταθήκη νίκης, με τον Ντεπάι στο 33’ να ολοκληρώνει άψογα τη φανταστική ενέργεια του Αουάρ από τα αριστερά.

Οι «αετοί» ωστόσο δεν παραιτήθηκαν. Πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και ξαναμπήκαν στο ματς με πλασέ του Σεφέροβιτς στο 76’. Δεν κατάφεραν όμως να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Γιατί ήρθε στο 89’ ο Τραορέ να κάνει όμορφη ατομική προσπάθεια και φαλτσαριστό πλασέ, το οποίο δεν σφράγισε απλώς τη μεγάλη νίκη της Λιόν, αλλά της έδωσε και προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας (μιας και είχε ηττηθεί 2-1 στη Λισαβόνα).

«Αέρας» η Λειψία, παρέσυρε τη Ζενίτ στη Ρωσία!

Μια ανάσα από την πρόκριση -για πρώτη φορά στην ιστορία της- σε φάση νοκ-άουτ του Champions League βρίσκεται η Λειψία.

Με φόρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Γερμανία, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε… βόλτα στην Αγία Πετρούπολη και πήρε καθοριστικό διπλό επί της Ζενίτ (2-0).

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου

Ζενίτ-Λειψία 0-2
(45’+5’ Ντέμε, 63’ Ζάμπιτσερ)

Λιόν-Μπενφίκα 3-1
(4’ Άντερσεν, 33’ Ντεπάι, 89’ Τραορέ – 76’ Σεφέροβιτς)

Η βαθμολογία

Λειψία 9 (6-4)
Λιόν 7 (7-4)
Ζενίτ 4 (5-6)
Μπενφίκα 3 (5-9)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Λειψία-Μπενφίκα
Λιόν-Ζενίτ

Πηγή: ΣΠΟΡ FM