Χανιά: Πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό – Σοκαριστικές εικόνες!

Η καταστροφή του αυτοκινήτου που έπεσε – ευτυχώς χωρίς επιβάτες -, είναι ολοκληρωτική, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του, το συγκεκριμένο ατύχημα στα Χανιά μπορεί να έληξε αναίμακτα, αλλά φανερώνει το πόσο αθωράκιστο είναι το μέρος σε ενδεχόμενο παρόμοιων κινδύνων.

Πιο αναλυτικά, το εικονιζόμενο όχημα έκανε “βουτιά στο κενό” την ώρα που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, χωρίς να είναι μέσα οι τουρίστες που το είχαν νοικιάσει και για άγνωστη αιτία -η οποία ερευνάται-, έπεσε στον γκρεμό.

Χανιά: Κανένα μέτρο ασφαλείας στη δημοφιλέστερη παραλία

Το συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται αφορμή για να καταλάβουμε πόσο επικίνδυνο είναι το σημείο για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια της διαδρομής για να φτάσεις στην παραλία. Μάλιστα όπως σημειώνει ο επιχειρηματίας, “δεν υπάρχει το παραμικρό μέτρο ασφαλείας για τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν κάθε χρόνο στο σημείο. Μια άτυχη στιγμή αρκεί για να μετατραπεί το μπάνιο σε τραγωδία”.

Το ατύχημα όπως εκμυστηρεύτηκε στο zarpanews.gr, τον ταρακούνησε ιδιαίτερα, όχι για το ύψος της ζημιάς -το οποίο είναι υπέρογκο παρ’ όλα αυτά, αλλά για το πόσο ανοχύρωτο είναι το κακοτράχαλο αυτό σημείο, στην εκδήλωση τέτοιου είδους ατυχημάτων, ενώ τόνισε και το πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι πηγαίνουν στα Σεϊτάν Λιμάνια, ιδιαίτερα με αυτοκίνητο.

Η ανέλκυση του αυτοκινήτου, μετά από τιτάνιες προσπάθειες ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpnaews.gr από το σημείο.

Ανένδοτοι οι τουρίστες για την αποζημίωση – Αγωνία από τον ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, το ατύχημα που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου προκάλεσε την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό, όπου αν και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε -στο όχημα δεν επέβαιναν οι τουρίστες-, το αυτοκίνητο προφανώς φέρει καταστροφικές ζημιές, ενώ ήταν εξαιρετικά δύσκολη και η ανέλκυσή του.

«Οι υλικές ζημιές αν και είναι δύσκολο να υπολογιστούν μέχρι στιγμής, με μια πρώτη εκτίμηση φαίνεται πως ξεπερνούν τις 10.000€», τονίζει ο επιχειρηματίας, ενώ κάνει γνωστό ότι αρχικά οι επισκέπτες στην πόλη δεν δεχόταν να αποζημιώσουν απευθείας τον ενδιαφερόμενο, λέγοντας ότι καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλεια που έχουν κάνει.

Ωστόσο, παρά την αρχική σύγχυση και ενώ υπήρξε δυσκολία στην επικοινωνία με την εταιρία του εξωτερικού, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής επιχείρησης κατάφερε να κάνει μια πρώτη συνεννόηση και ελπίζει πλέον να πάνε όλα καλά και να αποζημιωθεί για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη.

πηγή: zarpanews.gr