Χανιά: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου (15.6.24) έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Η επίθεση πραγματοποίηθηκε σε μίνι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά και σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, αμφότεροι καλυμμένοι με αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια και ένα τρίτο άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος φωνάζει «πες του να με αφήσει».

Την ίδια στιγμή ακούγονται δύο πυροβολισμοί και ο ιδιοκτήτης φωνάζει επανειλημμένα «άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς».

Μετά από συμπλοκή λίγων δευτερολέπτων, ο δράστης φαίνεται να σπρώχνει και να ρίχνει κάτω το ένα άτομο, παίρνει το κράνος του, και χωρίς ίχνος βιασύνης, κατευθύνεται στη μηχανή και φεύγει με ένα ακόμα άτομο που τον περιμένει.




Τι δήλωσε το θύμα της επίθεσης

Όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, το θύμα της επίθεσης, ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, δεν γνώριζε το δράστη και το περιστατικό προκλήθηκε όταν αυτός ζήτησε να αγοράσει κάποια πράγματα χωρίς να πληρώσει.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι γιοι του ιδιοκτήτη, εκ των οποίων ο ένας παραμένει στο Νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα.

«Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Ζω 23 χρόνια στα Χανιά, έχω αναθρέψει παιδιά και εγγόνια εδώ», τόνισε.

Παράλληλα δήλωσε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.