Χαριλάου Τρικούπη σε Χάρη Δούκα: Κακός σύμβουλος η βιασύνη

Μέσω πηγών απάντησε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή του Χάρη Δούκα με την οποία προτείνει εκλογές για νέο Πρόεδρο στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας λίγη ώρα νωρίτερα είχε περιγράψει τον οδικό χάρτη έως την εκλογή νέας ηγεσίας με επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη αντέδρασαν με ειρωνικό τρόπο στην κίνηση αυτή εκ μέρους του δημάρχου Αθηναίων αναφέροντας ότι η επιστολή του έφτασε στα χέρια τους μέσω του email τρίτου προσώπου ενώ του.. υπενθυμίζουν ότι την 10η Νοεμβρίου που προτείνει για εσωκομματικές κάλπες θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος.

Όλη η απάντηση

«Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα.
Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη.
Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».