Χαρίτσης για τη συναυλία Πρωτοψάλτη: Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης

Την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, σχετικά με την προχθεσινή συναυλία εν κινήσει της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τις επικρίσεις για την πρόκληση συνωστισμού έξω από το Μαξίμου σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναφορικά με τη συναυλία-“έκπληξη” μπροστά από το Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα έκανε χειρότερα: έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η προσέλευση του κόσμου και των φωτορεπόρτερς που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το συμβάν ήταν αυθόρμητη», σημείωσε αρχικά ο κ. Χαρίτσης.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε: «Ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες, που έχουν επιδείξει παροιμιώδη σύνεση και υπευθυνότητα, για μια συμπεριφορά που σε οποιονδήποτε άλλο θα είχε κοστίσει την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών και την κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης».

powered by Rubicon Project
«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το ίδιο και η σοβαρότητα για έναν πρωθυπουργό», καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

-Ad-