Χάθηκε η μπάλα: Ο Αμβρόσιος βρήκε το φάρμακο για τον κοροναϊό!

Τραγικά και επικίνδυνα πράγματα! Παιχνίδια με τον κοροναϊό. Ο Αμβρόσιος, πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων βρήκε το απόλυτο φάρμακο για τον κοροναϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό!

Πρόκειται για τον αγιασμό των Θεοφανείων, τον οποίο πρότεινε ο Αμβρόσιος να χρησιμοποιούν για να προστατευτούν από τον κοροναϊό.

Ο αγιασμός, είπε ο Αμβρόσιος σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή (06.03.2020) Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο.

Διαβάζοντας ένα κείμενο που έλεγε ότι ο αγιασμός είναι φάρμακο και σώζει από το κάθε τι, ο Αμβρόσιος εξήγησε: «όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό: τον Μεγάλο Αγιασμό (…)

Έτσι λοιπόν σας έφερα αυτό το φάρμακο. Το έχετε, αλλά σας το έφερα και το συνιστώ σε όλους σας. Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό, Μεγάλο Αγιασμό και αν τελειώνει μη φοβηθείτε, λίγο να έχει, θα βάλετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός και θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν πιάσατε άρρωστο, αν φοβάστε ότι μολυνθήκατε και λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός».

Δείτε το video, τα επίμαχα σημεία στο 15:36 και στο 17:55:

-Ad-