Χάθηκε ξανά η 22χρονη από το Χαϊδάρι που είχε βρεθεί

Η 22χρονη που είχε χαθεί από το Χαϊδάρι βρέθηκε χθες (15.08) χάρη στην παρατηρητικότητα ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, όμως εξαφανίστηκε πάλι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η κοπέλα το έσκασε από το Τζάνειο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας σχετικά με την εξαφάνιση της Τσιάμη Ευαγγελίας 22ετών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 15/08/2021 η ενήλικη διέφυγε πάλι από το Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ». Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της Τσιάμη Ευαγγελίας καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Την Τσιάμη Ευαγγελία αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025