Χατζηδάκης: Πηγαίνουμε με τη σοβαρότητα και αξιοπιστία που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε το πρωί του Σαββάτου (27/5) ο πρώην υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών. «Υπήρχε η πραγματικότητα και η συριζαΐκή ή η αντιπολιτευτική πραγματικότητα και ο κόσμος τοποθετήθηκε στις εκλογές με βάση την πραγματικότητα. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ιδίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε φιλοτεχνηθεί μία εικόνα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι οι φιλελεύθεροι δράκοι ήρθαν και κατασπάραξαν τον λαό, ιδιαίτερα τους ευάλωτους», σχολίασε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο πρώην υπουργός Εργασίας είπε: «Όλα αυτα τα χρόνια η Ελλάδα και τα φτωχότερα οικονομικά στρώματα ανέβηκαν αρκετά σκαλιά παραπάνω και αυτό συνδέεται με την κυβερνητική πολιτική. Το γεγονός ότι στο Πέραμα η ΝΔ πήρε 38 % και ο ΣΥΡΙΖΑ 18% δεν είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας ούτε του συνδρόμου της Στοκχόλμης».

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «είμαστε προσανατολισμένοι σε μία σοβαρή οικονομική και κοινωνική πολιτική, βασιζόμαστε στην ανάπτυξη και δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία σε κανέναν και κυρίως στην αριστερά», επισημαίνοντας το πλήθος των φόρων που έχουν μειωθεί, την αύξηση των μισθών, τη δημιουργία 300 χιλιάδων θέσεων εργασίας.

«Αντιμετωπίστηκε το ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων. Ένας στους 14 ενήλικες πήρε σύνταξη όσο καιρό ήμουν εγώ στο υπ. Εργασίας. Ορισμένοι περίμεναν και 2 χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετώπισαν το πρόβλημά τους», πρόσθεσε.

Παράλληλα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να κοστολογήσει το πρόγραμμά του. «Δεν θα πάνε ποτέ το πρόγραμμά τους στο ΓΛΚ. Και σήμερα τους προκαλώ να πάνε το πρόγραμμά τους να το κοστολογήσει όποιος θέλουν. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα έρθουν. Πάτησαν τόσο πολύ γκάζι που εμφανίστηκαν παντελώς αναξιόπιστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πλεονέκτημα της ΝΔ είναι ότι λέει λίγα και θα τα κάνει όλα»

Με αφορμή τις αυξήσεις στο δημόσιο, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «το πλεονέκτημα της ΝΔ είναι ότι λέει λίγα και θα τα κάνει όλα».

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο πρώην υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «θα ήταν μεγάλο λάθος ο εφησυχασμός, οι κάλπες θα είναι άδειες. Κανένας δεν είναι δεδομένος και κανέναν ψηφοφόρο δεν πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο. Είναι κακοί σύμβουλοι η αυταρέσκεια και η αλαζονεία».

«Η Ελλάδα πρέπει να έχει μία προοπτική, ασφάλεια και σταθερότητα και αυτό εξασφαλίζεται μέσω μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ. Και αυτά που είπαμε τα κάναμε και με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πολιτικοί Αι- Βασίληδες όπως οι απέναντι. Πηγαίνουμε με τη σοβαρότητα και αξιοπιστία που έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης»,πρόσθεσε .

«Πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι με την Περιφέρειά μας, πρέπει καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Πρέπει με σοβαρότητα να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να δούμε με σεμνότητα και σοβαρότητα το αποτέλεσμα, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται προοπτική, χρειάζεται ασφάλεια, χρειάζεται σταθερότητα. Δεν υπάρχει αυτήν την ώρα άλλος τρόπος να εξασφαλιστεί, παρά μόνο μέσω αυτοδυναμίας της ΝΔ», κατέληξε λέγοντας ο κ. Χατζηδάκης.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δυο διαδοχικοί σεισμοί 4,5 και 4,3 Ρίχτερ στις Κυκλάδες
5 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλασιάζεται το όριο στον υποχρεωτικό εξωδικαστικό μηχανισμό – Έξι νέες πρωτοβουλίες για μείωση του ιδιωτικού χρέους
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ζευγάρι στο Κερατσίνι μετέτρεψε σε αποθήκη ναρκωτικών το διαμέρισμα που διέμενε
5 Φεβρουαρίου, 2025
Piraeus WealthAdvisor: Νέα υπηρεσία της Πειραιώς για προσωποποιημένες επενδυτικές συμβουλές
5 Φεβρουαρίου, 2025
Αμαλιάδα: H αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Χρήστος Μάστορας: Αύριο η εκδίκαση του αυτοφώρου – Νέο βίντεο από τον ελιγμό του
5 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για την τραγωδία των Τεμπών – «Άστο να ξεφουσκώσει»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ιερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης – Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια φυλακή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Με αστυνόμευση και υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του μικρού Άγγελου – Μπαλάσκας: «Θα υπάρχει διμοιρία υπό το φόβο έντασης»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στην Σαντορίνη: Ο κύριος δεν έχει γίνει ακόμα λέει το ΕΚΠΑ – Το φαινόμενο αναμένεται να διαρκέσει μήνες
5 Φεβρουαρίου, 2025