Χατζηγιοβάνης: «Να σέβονται την προσπάθεια των παικτών οι διαιτητές»

Ο έντονος εκνευρισμός των παικτών του Παναθηναϊκού για τις τελικές αποφάσεις του Γκεστράνιους στις δύο φάσεις, που ζήτησαν (και δεν πήραν) πέναλτι οι «πράσινοι» (9’ και 52’), αποτυπώθηκε απόλυτα και στις δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

«Θέλω να αναφέρω για το πέναλτι, αν και δε μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία ειδικά με ξένους διαιτητές. Είδαμε το πέναλτι μετά κι είναι κρίμα. Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είδα τη φάση του Μακέντα, αλλά νομίζω πως του Μπουζούκη είναι πιο “ καθαρό”. Βρίσκει την μπάλα ο Καμαρά αλλά μετά με δύναμη βρίσκει το καλάμι του ποδοσφαιριστή. Να σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτως κατάταξης. Αν γινόταν το 0-1 κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν μετά», τόνισε ο 23χρονος εξτρέμ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κι είπαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στο δεύτερο. Παίξαμε πολύ καλά το είδε όλος ο κόσμος πιστεύω αλλά δεν τα καταφέραμε, Προσπαθήσαμε αλλά ο Ολυμπιακός με μια φάση λίγο τυχερή σκόραρε. Προσπαθήσαμε ως το 90’ αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του «τριφυλλιού», ο Χατζηγιοβάνης τόνισε πως «το πιστεύαμε πολύ, εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του κόσμου, ήταν ένα ματς 50%-50% είχαμε το πλάνο κι αυτό κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να είμαστε το ίδιο καλοί στο δεύτερο κι ήρθε το αποτέλεσμα».