Survivor spoiler: Τέλος ο Tριαντάφυλλος; Σοκαρισμένοι στην παραγωγή

«Χάζεψε ο Τριαντάφυλλος. Είναι ώρα να σηκωθεί να φύγει. Δεν το καταλαβαίνει;»

Μια ακόμη συνέντευξη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου φιλοξένησε το «Πρωινό» και o άλλοτε κραταιός άνδρας των νυχτερινών κέντρων τα είπε με τον δικό του τρόπο.

«Το παράπονό μου είναι ότι όταν οι καλλιτέχνες γίνουν επώνυμοι και πάνε στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο, δεν μιλάει κανείς για τα μπουζούκια. Ο Νταλάρας, ένα ευχαριστώ δεν είπε. Πού ρε μάγκα έγινες μεγάλος και τρανός εσύ;» είπε.

«Η Βίσση έχει απαιτήσεις και είναι δύσκολη, με έβαλε και έκανα τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω όμως τον κόπο μου τον έβγαζε. Δεν έχει μόνο απαιτήσεις από τον επιχειρηματία. Χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι μια γυναίκα που είναι αντράκι. Κάναμε πρεμιέρα, έχει φέρει δυο φορέματα πανάκριβα. Πάω στο καμαρίνι, ήταν ο Καρβέλας μέσα, φοράει το ένα, φοράει το άλλο. Με ρωτάει, του λέω “Νίκο, π@π@ριές”. Το ίδιο βράδυ τα φορέματα άλλαξαν. Έστειλε άνθρωπο δικό της στο Μιλάνο και έφερε δυο φορέματα θανατηφόρα».

«Τι δουλειά έχει η Φουρέιρα να πάει να γίνει παρουσιάστρια; Είμαστε και αχόρταγοι καμιά φορά. Πού θα τη βοηθήσει τώρα αυτό που έκανε;» είπε ακόμα.

Εξέφρασε όμως την άποψή του και για την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο Survivor.

«Ένα κακό είχε παλιότερα ο Τριαντάφυλλος, ήταν Παναθηναϊκός και τσακωνόμασταν. Τώρα ξεμωράθηκε και αυτός, τι να πω; Είναι οσιομάρτυρας της Δομινικανής Δημοκρατίας και θα έπρεπε προς τιμήν του να χτιστεί ένας ναός να ευλογάει με αγιασμό. Χάζεψε εντελώς. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι η ώρα του να σηκωθεί να φύγει; Αν πέρναγε δύσκολα θα έπρεπε να φύγει όπως έκανε με αξιοπρέπεια ο Καλίδης» είπε χαρακτηριστικά.