Χειμωνάς για Κουφοντίνα: Ο Μητσοτάκης επιχειρεί να πείσει τους οπαδούς του πως η χώρα βρίσκεται κάτω από κομμουνιστική απειλή

«Επίθεση», στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πως αν ο Κουφοντίνας πεθάνει θα γίνει από το πουθενά μάρτυρας και ήρωας, γνωρίζει πως κατά πάσα βεβαιότητα θα υπάρξει αναζωπύρωση της τρομοκρατίας, πιθανότατα με θύματα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τον κατηγορεί πως «επιδιώκει να πολώσει την ατμόσφαιρα και να πείσει τους, χαμηλοτάτου επιπέδου έτσι κι αλλιώς, οπαδούς του πως η χώρα βρίσκεται κάτω από κομμουνιστική απειλή, ώστε αφενός να αυξήσει ακόμη περισσότερο την καταστολή, αφετέρου να εξασφαλίσει τις ψήφους των εκατομμυρίων τρομοκρατημένων Κυρ-Παντελήδων της χώρας οι οποίοι ήδη τον ευγνωμονούν που τους έσωσε από τον κόβιντ».

«Ο Κουφοντίνας είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος όσο βρίσκεται εν ζωή ή αν κάποια στιγμή φύγει από αυτήν από κάποια άσχετη αιτία. Αν ξεψυχήσει επειδή το Ελληνικό Κράτος δεν ικανοποίησε ένα -μάλλον δίκαιο και σίγουρα όχι εξωφρενικό- αίτημά του θα είναι πια ένας απεργός πείνας που αφέθηκε να πεθάνει. Θα πρόκειται για ένα όνειδος που θα συνοδεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες για δεκαετίες», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά: