Χειρουργήθηκαν με επιτυχία βρέφος και μητέρα που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από ιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το βρέφος, που χθες Τρίτη (28.05.2024) μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής στο Νοσοκομείο του Έβρου, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κομοτηνή.

Το χειρουργείο, μετά το σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή, αφορούσε σε δυο κατάγματα και στέφθηκε από επιτυχία, ενώ το βρέφος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο.

Σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η 30χρονη μητέρα του, που επίσης υποβλήθηκε με επιτυχία για κάταγμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, γράφει το xronos.gr, έσπευσε άμεσα στο σημείο του τροχαίου, ενώ γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξαν κι όλοι οι συναρμόδιοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 13:00 χθες το μεσημέρι έξω από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με το ένα να πέφτει πάνω στην άτυχη μητέρα.

Από τη σύγκρουση, το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε στο παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν η νεαρή μητέρα με το βρέφος της.