Χιονίζει τώρα και στην Αθήνα (video)

Iσχυρές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές του νόμου Αττικής έχει φέρει η Ζηνοβία η οποία δεν σταματά να «σφυροκοπά» τη χώρα.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12), χιονίζει στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και σε πολλές ακόμη περιοχές της Αττικής. Νιφάδες πέφτουν και στο Μοναστηράκι.

Το βίντεο είναι από το Περιστέρι:

https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/482046416024589/

Στην Αττική οι ισχυρές βροχές αναμένεται να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 30/12 ενώ οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα περιοριστούν από το απόγευμα στη βορειοδυτική Αττική και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 9 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα.

Την Τρίτη 31/12 βροχές, κατά τόπους ισχυρές, και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στο Κεντρικό Αιγαίο, οι οποίες όμως σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας που έως το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν σταδιακά και από το απόγευμα δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

-Ad-