Χωρίς ρεύμα η Αττική – Μπλακ άουτ και στο κέντρο

Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Αττικής, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, αφού σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας σημειώνονται διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές στα Βίλια, στη Γλυφάδα, στα Βριλήσσια, στο Πέραμα, στα Πατήσια, στην Κυψέλη και στην Πετρούπολη.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει γνώση της κατάστασης -όπως αναφέρει σε όσους καλούν στη σχετική τηλεφωνική γραμμή- και επιχειρεί για την ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σε ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι μέχρι αυτή την ώρα, τα συνεργεία του εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προσεγγίσουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο στα Βίλια Αττικής και στους πέριξ οικισμούς από χθες το απόγευμα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν.

Το έργο αποκατάστασης των ζημιών είναι εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο. Ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα τις προσπάθειες με τη συνδρομή του Στρατού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να προσεγγίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί όλη η περιοχή».