Χωρίζουν η Χάλι Μπέιλι και ο ράπερ DDG

Το ζευγάρι, το οποίο υποδέχτηκε τον γιο του Halo στα τέλη του 2023, μοιράστηκε μια κοινή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Mικρή Γοργόνα (The Little Mermaid)» Χάλι Μπέιλι (Halle Bailey) και ο ράπερ DDG ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από μια σχέση που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια.

«Μετά από πολύ σκέψη και ειλικρινείς συζητήσεις, η Χάλι και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση και για τους δυο μας. Εκτιμώ τον χρόνο που περάσαμε μαζί και την αγάπη που μοιραστήκαμε» έγραψε ο ράπερ και συμπλήρωσε.

«Παρά τις αλλαγές στη σχέση μας, η αγάπη του ενός για τον άλλον παραμένει βαθιά και αληθινή. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και λατρεύουμε ο ένας τον άλλον. Καθώς εστιάζουμε στις προσωπικές μας διαδρομές και στους ρόλους μας ως συν-γονείς, εκτιμούμε τον δεσμό που δημιουργήσαμε και τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε».

Κλείνοντας ζήτησε από τους θαυμαστές του «κατανόηση και υποστήριξη» στη νέα τους συνθήκη.

Το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε τον Halo υπό άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ στις 6 Ιανουαρίου έκανε γνωστή την είδηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Us Weekly.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κακοκαιρία: Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Δορυφορική εικόνα
1 Απριλίου, 2025
Γαλλία: Βγαίνει στην αντεπίθεση η Λεπέν – Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της
1 Απριλίου, 2025
FIRS: Το Νέο Όπλο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της ρωσικής διείσδυσης
1 Απριλίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάρος και Μύκονος μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής
1 Απριλίου, 2025
Η Μόσχα εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία, αλλά έχει τις δικές της προτεραιότητες, λέει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
1 Απριλίου, 2025
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα «κίτρινης» ή «κόκκινης» κάρτας σε υπουργούς
1 Απριλίου, 2025
Η Κίνα είναι έτοιμη να διαδραματίσει «εποικοδομητικό ρόλο» για το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία
1 Απριλίου, 2025
Κινητοποίηση πρώην εργαζομένων σε ναυπηγεία Σκαραμαγκά και ΛΑΡΚΟ – Τα αιτήματά τους
1 Απριλίου, 2025
Βασίλης Ζούλιας: Το γκέι κοινό στηρίζει την παγκόσμια οικονομία γενικότερα, ξυπνήστε
1 Απριλίου, 2025
Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: Ξέρω ότι η ακρίβεια πιέζει, αλλά κάθε βήμα μετράει
1 Απριλίου, 2025