Χρανιώτης κατά Κούγια μετά τη φυλάκιση Λιγνάδη: «Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο»

«Φωτιά» πήραν τα social media των καλλιτεχνών μετά την απόφαση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά από τέσσερις ώρες απολογίας και τις καταθέσεις των μαρτύρων δεν μπόρεσε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στη φυλακή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Η απόφαση αυτή γέμισε ανακούφιση τους καλλιτέχνες που στάθηκαν απέναντί στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μετά τις καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση. Ανάμεσα στις πρώτες αντιδράσεις ήταν αυτή του Προέδρου του Σ.Ε.Η. Σπύρου Μπιμπίλα, αλλά και του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη που στηρίζει το ελληνικό #Metoo και το κίνημα #eimasteoloimazi.

Ο γνωστός με μια αιχμηρή ανάρτησή του ανέφερε πως έλαμψε η Δικαιοσύνη και έριξε τα βέλη του στον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια που προσπάθησε να αποδομήσει τις εικόνες των καταγγελλόντων στο πλαίσιο της γραμμής υπεράσπισης του πελάτη του.

«Κύριε Κούγια, υπάρχει κάτι πιο δυνατό απ’ τα γαυγίσματα και το θράσος σας. Υπάρχει κάτι πιο διαφανές απ’ το μοχθηρό και άπληστο βλέμμα σας. Κύριε Κούγια, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, υπάρχει τελικά Δικαιοσύνη»., έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram Story του ο Γιώργος Χρανιώτης.

Πηγή: znews.gr