Χρηστίδης: Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος

«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σήμερα στο Πρώτο Θέμα, είναι συνέχεια μιας σειράς αποκαλύψεων που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν σε βάθος και ουσιαστικά από τη Δικαιοσύνη» τόνισε σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 989, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Κάθε πολίτης ο οποίος παρακολουθεί αναρωτιέται πόσο μεγάλο και πόσο πολυδαίδαλο είναι αυτό το σύστημα το οποίο έφτιαξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και εάν αυτά τα έκανε ο κ. Παππάς μόνος του ή έδινε κάποιος άλλος εντολή, τι γνώριζε ο κ. Τσίπρας» σημείωσε σχολιάζοντας «προφανώς ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στο ΣΥΡΙΖΑ», κα προσέθεσε:

«Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια. Δεν ενδιέφερε τον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στα πράγματα. Τον ενδιέφερε να κάνει συγκεκριμένες πράξεις για να ελέγξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά και στα προκλήσεις της Άγκυρας είπε ότι «η κυβέρνηση έχει κάνει και λάθη και καθυστερήσεις στις επιλογές της», επανέλαβε ότι «το καλύτερο απ’ όλα θα ήταν να υπάρξει ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να συζητηθούν τα ζητήματα αυτά», ενώ επισήμανε ότι «όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση όσον αφορά τη στρατηγική του υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης». «Αυτό το λέω διότι καλώς κινείται αλλά εμείς δε γνωρίζουμε σε ποια κατεύθυνση κινείται» συμπλήρωσε.

Είπε επίσης πως είναι σημαντικό το γεγονός το ότι η ΕΕ και μία σειρά ευρωπαϊκών χωρών αναγνωρίζουν ότι «η Τουρκία παραβιάζει διαρκώς το διεθνές δίκαιο και τις διμερής συμφωνίες, είναι ένα κράτος το οποίο έχει υπερβεί τα όρια», «αλλά πρέπει να προχωρήσουν σε κυρώσεις τώρα πριν να είναι αργά». «Πρέπει να δούμε και εμείς εδώ πώς αντιμετωπίζουμε αυτή την προκλητικότητα σε σχέση με την Αγία Σοφία η οποία είναι ένα μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού το οποίο προφανώς δεν μπορεί να γίνει ποτέ τζαμί» προσέθεσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δύο τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών στα Χανιά – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα χωρίς σοβαρά τραύματα
15 Μαρτίου, 2025
Λουκίδης για την αφρικανική σκόνη: Είναι ένα φαινόμενο με διαβαθμίσεις – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
15 Μαρτίου, 2025
Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
15 Μαρτίου, 2025
Μάχη με τις φλόγες στην Καστοριά – Πολλαπλά τα μέτωπα
15 Μαρτίου, 2025
Δούκας: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απονομιμοποιηθεί πολιτικά και ηθικά»
15 Μαρτίου, 2025
Νεκρός ένας ηλικιωμένος που επιχείρησε να κλαδέψει δέντρο στα Χανία
15 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του 21χρονου γερμανού τουρίστα, που εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη
15 Μαρτίου, 2025
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι πιστοί στην τελευταία του κατοικία τον μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμο
15 Μαρτίου, 2025
Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που παρίστανε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας
15 Μαρτίου, 2025
Τι ήταν το νεφελώδες «τείχος» που «σκέπασε» τα νότια προάστια της Αθήνας – Ποια η διαφορά με την «κανονική» ομίχλη
15 Μαρτίου, 2025