Χρηστίδου για Λιάγκα: Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ο κόσμος, όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό

Για το θέμα της προβολής του Αχιλλέα Μπέου στις πρωινές εκπομπές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε τις απόψεις που εκφράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με το εάν είναι αρμοστό να δίνεται τηλεοπτικά χώρος στον δήμαρχο Βόλου, μετά τις πρόσφατες ρατσιστικές του δηλώσεις το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι ακολουθεί κάθε εκπομπή, αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας, ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα, γιατί αυτό είναι το κριτήριο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από εκεί και πέρα είναι και ένας οδηγός για εμάς για να δούμε και ο κόσμος τι θέλει να δει από εμάς. Παίρνουμε κάθε φορά αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής και λέμε: αυτό άρεσε στον κόσμο, αυτό δεν άρεσε, αυτό μας καθοδηγεί. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό είναι ένα εργαλείο», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA, ως σχόλιο στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο ότι η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για το πώς θα διαχειριστείς έναν τέτοιο καλεσμένο αλλά και να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό και ο καθένας έχει διαφορετικά όρια.

Πάντως η θέση της Φαίης είναι η πιο γενναία, ότι εγώ το έκανα στο παρελθόν αλλά πλέον δεν το κάνω, δεν φιλοξενώ στην εκπομπή μου απόψεις τέτοιου τύπου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024