Χρήστος Γιαλιάς: Βίντεο ντοκουμέντο – Τα πρώτα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο Alpha καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία και ο πανικός που επικράτησε στο σημείο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έχουν πλησιάσει το φλεγόμενο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας και επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά. Κάποιος ρωτάει «ο πατέρας μου πού είναι», ενώ στη συνέχεια ακούγονται οι κραυγές φίλου του Χρήστου Γιαλιά, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στα 100 μέτρα.

«Μαζί ήμασταν, μπροστά ήταν, στα 100 μέτρα ήμουν εγώ» λέει ο φίλος του με τρεμάμενη φωνή.
Βρέθηκαν 18 κάλυκες – Πού στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο του 59χρονου, ενώ στη συνέχεια το πυρπόλησαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν γύρω από το όχημα 18 κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές, που μπορεί να είχε.

-Ad-