Χρήστος Κουτέλας: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του μοντέλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του μοντέλου Χρήστου Κουτέλα από ανακοπή καρδιάς, με την κηδεία του να πραγματοποιείται στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συγγενείς και φίλοι του μοντέλου τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία κατοικία του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία σπάραξε στην κηδεία του γιου της, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

«Μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου»

Η σύντροφός του Μαρία, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπός της έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή και τον αποχαιρέτησε με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου… και η αγκαλιά σου “κουμπώνει” μονο με τη δικιά μου… μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια… ζωή μου… έφυγες τόσο σύντομα…. ψηλά στον Χριστούλη μας…» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Πάνω στη φωτογραφία ανέφερε: «Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα όσο αγαπούσες εμένα».