Χρήστος Νικολαΐδης: Υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο Χρήστος Νικολαΐδης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του κ. Ζερβά με σκοπό να βάλει και εκείνος “ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης”.

Ο κ. Νικολαΐδης έχει αφιερώσει τη ζωή του στο επάγγελμά του και βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή, ενημερώνοντας τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Έτσι, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Νικολαΐδη μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφαση του:

Και από μένα είναι… ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη…
Δε θα πω ότι αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, γιατί δεν μου έγινε καμία πρόταση! Εγώ του ζήτησα να με βάλει στο ψηφοδέλτιο του και τον ευχαριστώ θερμά που το έκανε!
Ξεκινώ γιατί νομίζω ότι ήρθε και η δική μου η ώρα να εμπλακώ στην Αυτοδιοίκηση, να προσφέρω από άλλο μετερίζι!
Εξηγούμαι:
Δεν ψάχνω δουλειά ούτε μισθό στην Αυτοδιοίκηση, έχω και είναι και καλή, (για μένα η Dream-Job), δόξα τω Θεώ!
Εμπλέκομαι γιατί θέλω να βοηθήσω! Τον Δήμο, την Θεσσαλονίκη μας, την κοινωνία μας!
Εκτιμώ ότι μετά από 33 χρόνια στην μάχιμη Δημοσιογραφία έχω και τις εμπειρίες και τις γνώσεις αλλά και την συγκρότηση για να μπω στον θεσμό!
Το καθημερινό ρεπορτάζ σε φέρνει αντιμέτωπο με κάθε τοπικό πρόβλημα, ζήτημα και προοπτική, καθημερινά!
Οι Δημοσιογράφοι έχουμε μία βιωματική σχέση με τα κοινά, ζούμε την διαδρομή τους, αφού είμαστε εκεί σε κάθε μικρή ή μεγάλη εξέλιξη τους.
Ως υποψήφιος δεν χρειάζεται να διαμορφώσω άποψη τώρα για την Καθαριότητα, την Ανακύκλωση, την Κοινωνική Πρόνοια, το Κυκλοφοριακό, το Μετρό, το ρόλο του Δήμου ή οτιδήποτε άλλο αφορά την Θεσσαλονίκη μας… Και αυτό γιατί ήμουν εκεί κάθε φορά που είχαμε μία εξέλιξη, την κατέγραφα, την παρουσίαζα, την σχολίαζα.
Αφήστε που έχω παρακολουθήσει ώρες επί ωρών συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου…
Έχω… “φάει τα νιάτα μου” καλύπτοντας το Κυκλοφοριακό, έχω ξεροσταλιάσει σε κάθε εξέλιξη του Μετρό, έχω γεμίσει μπλοκάκια και μπλοκάκια με σημειώσεις από τις εξαγγελίες πρωθυπουργών και υπουργών από τότε που ήμουν… “Ρεπορτεράκι”, ήμουν πάντα στο πλευρό των φορέων της Θεσσαλονίκης όταν σήκωναν τη σημαία της διεκδίκησης…
Γιατί με τον Ζέρβα;
Εντάσσομαι στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα γιατί ειλικρινά πιστεύω ολόθερμα ότι, όπως κάθε Δήμαρχος, δικαιούται την δεύτερη θητεία!
Πιστέψτε με, το ίδιο θα έλεγα αν ήταν Δήμαρχος ο Στέλιος ο Αγγελούδης ή ο Σπύρος Πέγκας!
Στην πρώτη του θητεία ο Ζέρβας είχε να παλέψει με τα θεριά του τότε εκλογικού νόμου, της Πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, δεν ήταν μία φυσιολογική τετραετία!
Κάθε διοίκηση χρειάζεται χρόνο για να μάθει την δουλειά, πόσο δε περισσότερο όταν πέφτει σε τέτοια αρνητική συγκυρία!
Απαιτείται χρόνος για να μάθεις τις διαδικασίες, τους μηχανισμούς, τα ήθη και τα έθιμα των εργαζομένων, δεν είναι απλά πράγματα αυτά!
Κοιτάξτε σε όλη την Ελλάδα! Κανένας εξαιρετικά πετυχημένος Δήμαρχος δεν χαρακτηρίστηκε έτσι στην πρώτη του θητεία!
Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος όσο ποτέ. Και με περισσότερα προσόντα από οποιονδήποτε άλλον!
Η άποψη μου αυτή αφορά το καλό της πόλης, όχι το καλό του οποιουδήποτε…
Δεν μπαίνω στο πλευρό του μόνο επειδή γνωρίζω την εντιμότητα και την ακεραιότητα του, είναι άλλωστε από τους ανθρώπους που όλη η πόλη γνωρίζει τα τι και τα πως της οικονομικής του κατάστασης…
Ούτε επειδή είναι αλάνθαστος και παντού πετυχημένος…
Κατεβαίνω μαζί του επειδή τον γνωρίζω καλά και τον εμπιστεύομαι…
Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας…
Σας ζητώ να μου δώσετε δύναμη ώστε να κάνω το σημαντικό αυτό βήμα… Να μου δώσετε την ευκαιρία να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης!

Ποιος είναι ο Χρήστος Νικολαΐδης

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη, όπου κατοικεί και εργάζεται τα τελευταία 32 χρόνια ως δημοσιογράφος. Είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας του ιδιωτικού κολεγίου «ΕΚΕΣ – Pigier» και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master Of Arts in Journalism) από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου.

Είναι Διευθυντής του Γραφείου Βόρειας Ελλάδας του Τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, ενώ από το 2014 είναι πολιτικός ρεπόρτερ στο Ραδιοσταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Το διάστημα 2018- 2022 εργάστηκε στο Open TV, για λογαριασμό του οποίου κάλυψε ως Πολεμικός Ανταποκριτής τις πρώτες 35 μέρες την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Διετέλεσε Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ-3, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Μακεδονία», συντάκτης στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος», “Thessnews” και «ΤΑ ΝΕΑ».

Για λογαριασμό της τελευταίας κάλυψε, ως Πολεμικός Ανταποκριτής την κρίση ΝΑΤΟ- Γιουγκοσλαβίας το 1999.

Εργάστηκε επίσης ως ρεπόρτερ στα Γραφεία Θεσσαλονίκης των τηλεοπτικών δικτύων «Αντέννα», «Άλφα» και «TV-100», ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.