Χρήστος Σπίρτζης: «Θα επέλεγα Τσίπρα αντί Κασσελάκη για την ηγεσία στην Κεντροαριστερά»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα επέλεγε «Αλέξη Τσίπρας ή Στέφανο Κασσελάκης» για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, τη στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ ο αναβρασμός ολοένα και εντείνεται.

Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης είπε πως είναι αυτονόητο πως θα ψήφιζε τον Αλέξη Τσίπρα στην κάλπη για την Κεντροαριστερά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: πως θα επέλεγε πολιτικό που ρίχνει το «βάρος του το κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

«Τα κόμματα της Κεντροαριστεράς έχουν χάσει την ατζέντα τους και αυτό οδηγεί σε πολλές χώρες στην άνοδο της Ακροδεξιάς», επεσήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (24.06.24).

Ο ίδιος πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται νέο πολιτικό πλαίσιο εντός και εκτός συνόρων, που θα καταστήσει τον προοδευτικό κόσμο ξανά πρωταγωνιστή.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη μπορούν να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας, ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέες πολιτικές με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό με οκτώ τραυματίες
17 Μαρτίου, 2025
Μετά τον Δοξιάδη, καταγγελία Πολάκη για άλλο υπουργό της κυβέρνησης!
17 Μαρτίου, 2025
Κρυοπληξία η πιθανότερη αιτία θανάτου για τον 21χρονο γερμανό τουρίστα
17 Μαρτίου, 2025
Τραγωδία στην Καστοριά: Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος
17 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: Τρεις φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στην 22χρονη
17 Μαρτίου, 2025
Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο 29χρονος Τούρκος που θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης
17 Μαρτίου, 2025
Πέθανε στα 43 της χρόνια η ηθοποιός Εμιλί Ντεκέν
17 Μαρτίου, 2025
Φορολογικές δηλώσεις 2025: Οι κωδικοί που κρύβουν φορο-εκπτώσεις, αλλά και παγίδες
17 Μαρτίου, 2025
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο
17 Μαρτίου, 2025
Συγκλονιστικό βίντεο από την ιστορική διαδήλωση του Σαββάτου στο Βελιγράδι
17 Μαρτίου, 2025