Χρυσό μετάλλιο για τα 70 χρόνια ιστορίας της Λουξ στην απονομή των Αιωνόβιων Brands

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Λουξ για τα 70 χρόνια παράδοσης και ιστορίας που συμπληρώνει τη φετινή χρονιά στην Απονομή των Αιωνόβιων Brands, στο πλαίσιο του 20ου ετήσιου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων  που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στην Κηφισιά.

Ειδικότερα, η Λουξ, με μακρά ιστορία που ξεκινά από το 1950 και έχοντας ως σταθερές αξίες την ποιότητα, την καινοτομία και την εμπειρία του παρελθόντος, ξεχώρισε στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση που βράβευσε ιστορικές εταιρίες που έχουν καθορίσει τον κλάδο.

Τη βράβευση για τη Λουξ πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος τόνισε ότι η Λουξ συνιστά ένα success story, ένα αντιπροσωπευτικό και λαμπρό παράδειγμα μιας εταιρίας που αναπτύσσεται δυναμικά.

Το μετάλλιο παρέλαβε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, ο οποίος ευχαρίστησε θέρμα τόσο τον Αναπληρωτή Υπουργό όσο και τη διοργάνωση για την ξεχωριστή βράβευση που επισφραγίζει την μακρόχρονη κα επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, τονίζοντας παράλληλα ότι τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

-Ad-