Χρυσό βραβείο για τη Νάντια Χαλαμανδάρη και το “Best of Greece”

Το ντοκιμαντέρ “Best of Greece – Οπαπ Champions” το πρώτο εγχείρημα της Νάντιας Χαλαμανδάρη με την εταιρία “Best of Greece” που ξεκίνησε με στόχο την προβολή της Ελλάδας και των χαρισματικών Ελλήνων που έχουν γράψει παγκόσμια success stories και αποτελούν πρότυπα για την ελληνική κοινωνία, κέρδισε το Χρυσό βραβείο των Sports Marketing Awards.

Το ντοκιμαντέρ υπογράφει η γνωστή παραγωγός και δημοσιογράφος, σε συνεργασία με τον βραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Βενετόπουλο.

Ο Οπαπ κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Sports Sponsorship “Νέα Χορηγία” και βραβεύτηκε για την πρώτη οικονομική ενίσχυση που έδωσε στο ξεκίνημα του “Best of Greece” το οποίο και εμπιστεύτηκε να παρουσιάσει τους Οπαπ Champions.

Οι ΟΠΑΠ Champions είναι δέκα χαρισματικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα, που με συνεχή καθημερινή προσπάθεια, οπλισμένοι με επιμονή και πειθαρχία, πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Μέσα από το ντοκιμαντέρ Best of Greece, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή τη νέα γενιά πρωταθλητών, που αποτελούν πρότυπα για την ελληνική κοινωνία. Οι Champions μιλάνε στην Νάντια Χαλαμανδάρη για τις παγκόσμιες επιτυχίες τους, τους πολύ υψηλούς στόχους τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν για να φτάσουν στην κορυφή.Οι δέκα ταλαντούχοι νέοι αθλητές, τους οποίους επέλεξε ο ΟΠΑΠ για τη δική του ομάδα πρωταθλητών, αγωνίζονται σε διαφορετικά αθλήματα και εκπροσωπούν όλη την Ελλάδα, καθώς προέρχονται από μέρη όπως το Καρπενήσι, η Κέρκυρα και η Μεθώνη Μεσσηνίας.

Μιλώντας στην κάμερα του Best of Greece, τονίζουν ότι «δεν έχει σημασία από πού ξεκινά κανείς ή ο τόπος καταγωγής του για να φτάσει στην κορυφή». Οι ΟΠΑΠ Champions αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι με επιμονή και πειθαρχία, καθένας μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες, να φτάσει ψηλά, να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να γίνει πιο δυνατός.