Χτύπησε, βρέθηκε στο νερό, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε – Πώς πέθανε ο 32χρονος πυροσβέστης στην Κρήτη

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 32χρονος Χριστόφορος Χρηστάκης, σε φαράγγι στην Κρήτη. Σήμερα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον νεαρό πυροσβέστη, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχεται και η αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος διενέργησε την νεκροψία στη σορό του άτυχου πυροσβέστη, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Η πληροφορία για την ύπαρξη τραύματος στο κεφάλι του 32χρονο επιβεβαιώνεται. Μάλιστα ο κ. Παπαδομανωλάκης δήλωσε στο Creta24, πως πρόκειται για ένα τραύμα το οποίο αν και δεν ήταν σοβαρό, θα μπορούσε να προκαλέσει μια ελαφρά διάσειση.

Έτσι, με βάση τα παραπάνω στοιχεία ο ιατροδικαστής εκτιμά πως ο νεαρός έπεσε, χτύπησε και βρέθηκε στο νερό, όπου έχοντας πιθανότατα χάσει τις αισθήσεις του έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται πως, o 32χρονος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, ενώ βρισκόταν στο Κουρταλιώτικο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε στις 7 περίπου το απόγευμα, όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της και ενώ είχε φτάσει ήδη στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη, τις Aρχές.