Click away: Τόσα λεπτά μπορείτε να περιμένετε έξω από τα καταστήματα αλλιώς… πρόστιμο!

Στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί από την Κυριακή (13/12) για το click away τοποθετήθηκε κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, για το click away, ανέφερε ότι μετά την τηλεφωνική ή διαδικτυακή προαγορά, θα ορίζεται μεταξύ του πελάτη και του καταστήματος ραντεβού με συγκεκριμένη ώρα για την παραλαβή του εμπορεύματος από το κατάστημα. Στο κατάστημα θα μπορεί να μεταβεί μόνο ένα άτομα, αυστηρά, για να παραλάβει την παραγγελία του.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχει μαζί του το αποδεικτικό της αγοράς στο οποίο θα φαίνεται η επωνυμία, η διεύθυνση αλλά και το ΑΦΜ της επιχείρησης και η ακριβής ώρα παραλαβής.

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα δικαιολογηθεί οποιαδήποτε παραμονή έξω από το κατάστημα πέραν των 10 λεπτών από το ορισμένο ραντεβού.

Αναφορικά με τα κομμωτήρια ο υφυπουργός Προστασίας ανέφερε ότι θα κρατούν κατάλογο με τα ραντεβού, ενώ τόνισε ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού της ημέρας τα οποία και θα επιδεικνύονται στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

-Ad-