COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών

Σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων απονεμήθηκαν οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών, η COSMOTE διαχρονικά στηρίζει τους νέους σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Στα 18 χρόνια του προγράμματος, έχουν δοθεί συνολικά 700 υποτροφίες, συνολικής αξίας 6 εκατ. ευρώ.

Ο Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν

«Με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος για τα όνειρά τους και δέσμευση απέναντι στις αξίες και τις αρχές τους, τα νέα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν όποιο στόχο και αν θέσουν και να πάνε τη χώρα μας μπροστά. Ο Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη φετινή απονομή.

COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ, και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

6 εκατ. ευρώ η συνολική προσφορά του προγράμματος υποτροφιών COSMOTE

Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.