Δ. Στεφάτου – Μ. Ακαμιωτάκη: Δείχνουν τον προοδευτικό δρόμο, με τον Χρ. Ρούσσα στο Δ. Φυλής

Δύο κυρίες ξεχώρισαν στη Δυτική Αττική, κατά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Δύο υποψήφιες για τη Βουλή, η μια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η άλλη με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου μας και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Διονυσία Στεφάτου και η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη όργωσαν τη Δυτική Αττική, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και πέτυχαν αξιοζήλευτες επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κατάφεραν να εκλεγούν πρώτες από τους συνυποψηφίους τους, που κατοικούν στην Δυτική Αττική, αφήνοντας πίσω τους ηχηρά ονόματα.

Ευτυχώς για τη Δυτική Αττική, οι δύο κυρίες δεν καταθέτουν τα όπλα και συνεχίζουν να αγωνίζονται για τον ευρύτερο προοδευτικό και δημοκρατικό πολιτικό χώρο της περιοχής. Η Διονυσία Στεφάτου με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο και η Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη με την στήριξή της στην προοδευτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ρούσσα στον Δήμο Φυλής. Στεφάτου και Ακαμιωτάκη βγαίνουν μπροστά και δίνουν διέξοδο στις δημοτικές εκλογές για όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες του Δήμου Φυλής, αλλά -ταυτόχρονα- όραμα και ελπίδα για αναγέννηση σε όλη την Δυτική Αττική.

Κόντρα στο κλίμα της ατολμίας και αδράνειας ή της συμπόρευσης και της συμμαχίας με παρατάξεις που ήδη διοικούν Δήμους και έχουν μεγάλη ευθύνη για τη μετατροπή της Δυτικής Αττικής σε πίσω αυλή της Αθήνας, οι δύο κυρίες δείχνουν ότι το μέλλον στην περιοχή ανήκει σε νέους, θαρραλέους και έντιμους πολιτικούς!